... všetko o BMW ...
xtreme napísal:pocuj napadol ma jeden detail.. ked som mal mechanicke cerpadlo, tym padom som mal odpojene podavacie cerpadlo v nadrzi co je v kufri, lebo vraj to mechanicke si potiahne samo.. ked som menil elektricke tak tiez mi zo servisu volali ze cerpadlo je chybne, ze nedava naftu, tak som im musel prist ukazat ze to ma v nadrzi dalsie cerpadlo, ktore bolo odpojene.. ak ti to niekto robil tak skus pozriet na to..
boze tieto cerpadla, to bol moj kriz.. same problemy s tym.. nakoniec som kupil komplet cely motor a prehodil ho aj s nastavenym cerpadlom.. mozno je zle nastaveny predvstrek.. ci vobec nejde do vstrekov nafta?
xtreme napísal:no ja ked som mal mechanicke, tak spotreba bola kolo 12, a maximalka tak 130.. teraz s elektrickym maximalka 200 (na tachaci - odskusane) a spotreba kolo 8.. a som spokojny.. rozbeh slabucky? vsak mi to hrabe este na trojke dakedy![]()
nechapem tomu ze nedava vobec do trysiek.. rozmyslam aj keby si mal rozvody zle nastavene, aj tak by mala ist nafta do trysiek.. aj keby bola zla ta riadiaca, tak stale ide nafta.. no neviem ja uz..
ako si kontroloval ci ide nafta do trysiek?
luky2208 napísal:Ahoj. je velmy pravde podobné že je zle nastavený predvstrek, alebo aj celkovo rozvod.