Zdravím chcel by som sa spýtať či niekto nevie ako to je keď chcem vymeniť volant za M Performance a momentálne mám na svojom starom volante iba lim tlačidlo, teraz som objednal volant s pádlami a aj s tempomatom že či sa ten tempomat bude dať dorobiť alebo dokódovať neviem. No a druhá vec zháňam ešte airbag Nemá niekto po ruke? Zatiaľ čo som našiel najvhodnejšiu cenu tak to bolo 220£ čiže 260€. Aké rád by som ho kúpil aj za menej keby niekto vedel o niečom Ďakujem
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
mam dva komlet zanovne volanty na F30 s tlacidlami na tempomat /audio/LIM samo aj s aibagmi
A máš air bag na m-performance volant?
Noo dnes som bol za jedným servisákom a vravel mi že tie pádla nebude len tak jednoduché spraviť že bude treba ťahať ešte káble a možno i volantový krúžok vymeniť a možno ani prevodovka nemusí byť pripravená na pádla tak čo je na tom pravdy? Volant už mám doma tak také odpovede nerád počujem
Chlapi a ešte jedna otázka teraz som si všimol že vo volante je ukrytý motorček ktorý pravdepodobne slúži na vibrovanie vie mi o tom niekto povedať viac?
Ak sa jedná o airbag ako pridal fotku jafar, tak tento mám ja k predaju :) Ja som menil volant za M-ko z F30 a tento mi ostal :) ak chces napis pustim ti ho :)