... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
miidlo napísal:Ahojte,
Na tomto fóre som už síce dlhšie a prečítal som tu toho už dosť veľa ale ako vlastník bmw budem ešte len nováčik. Po dlhšom uvažovaní a rozhodovaní sa medzi E90 a F30 si chcem zaobstarať zánovnú F30 318d alebo 320d a začiatkom jari by som chcel so známym mechanikom skočiť do Nemecka. Momentálne už riešim len výbavu a tu som sa trošku začal strácať. Prečítal som čo sa dalo, našiel som aj manuál ale nie všetko mi je jasné.
miidlo napísal:1) Vedeli by ste mi povedať aké sú výhody a funkcie navyše pri tempomate na obrázku 2.
miidlo napísal:aj pokial tie tlacitka ma, musis mat napr telefon vo vybave aby ti fungoval, no hladaj s velkou profesional navigaciou auto, urcite sa oplati2) Ten základný iDrive má vpredu tri tlačítka: MENU, AUDIO, TEL. Ten druhý s navigáciou ale rovnakým displayom má 5
tlačítok: MENU, RADIO, TEL, NAVI, MEDIA. Je tam rozdiel len v tom, že pri druhom je navigácia alebo sú tam navyše aj
iné funkcie?
miidlo napísal:tazko povedat, je to priamo umerne k rozpoctu, ja by som bral urcite automat, velku navigaciu, xenony su samozrejmost, sportove sedacky, sport line (ostatne su otrasne podla mna) ostatne cim viac tym lepsie3) Čo také by ste mi podľa Vašich skúseností prioritne doporučili ohľadne výbavy, čo by v F30 nemalo určite chýbať?
Igmaus napísal:Jazdim na e91 xdrive aj na f10 xdrive rocne okolo 30 000 km a xdrive som vyuzil asi v 5% pripadoch a to cez zimu ked idem lyzovat alebo ked nakyda vela snehu. Netvrdim ze je to zbytocnost ma to urcite vyhody ale pokial byva clovek v bratislave kde zima poriadne ani nie je tak mi pride nepotrebny.
A to tahanie nezalezi ci ma auto xdrive alebo nie ale od toho ake siroke kolesa su na aute na zimnych 225 netaha skoro nikde a ked dam do zadu letne 255 tak to taha celkom slusne v kolajach.
cptObvious napísal:...tolko mudrych nazorov, az sa jeden musi divit...![]()
1. Nove generacie su na tom s xdrive lepsie dynamicky ako. zadokolky
2. Xdrive vs RWD za kazdych okolnosti okrem suchej dokonale rovnej cesty rozdiel nie ligy ale uplne iny sport.
Netaha tak do vyjazdenych kolaji, na dialnici plnej vody mas auto stale absolutne pod kontrolou...atd
Nemam prveho bramboraka, ale na dailydrivera jedine xdrive. Rada vyhod xdrive je hodne obmedzeny nazor.
Do brna alebo na skring su ine auta
Igmaus napísal:Jazdim na e91 xdrive aj na f10 xdrive rocne okolo 30 000 km a xdrive som vyuzil asi v 5% pripadoch a to cez zimu ked idem lyzovat alebo ked nakyda vela snehu. Netvrdim ze je to zbytocnost ma to urcite vyhody ale pokial byva clovek v bratislave kde zima poriadne ani nie je tak mi pride nepotrebny.
A to tahanie nezalezi ci ma auto xdrive alebo nie ale od toho ake siroke kolesa su na aute na zimnych 225 netaha skoro nikde a ked dam do zadu letne 255 tak to taha celkom slusne v kolajach.