... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
Acho napísal:Ja som z toho jelen, isiel som presne podla toho postupu a ziadnu moznost na stiahntie map tam nemam....Po prihlaseni sa do connected drive ides do "remote services", tam "Ovladani" a dole je "rucni aktualizace map". stiahne ti to najpr BMW download manager a nasledne mapy, ktore cez USB nahras do auta ( ja som este v procese stahovania, kedze mam pomaly net a balik ma 22GB )...
PristineShip napísal:ked spustis navigovanie, vidis tam v sedom RTTI ? ked si das nahlad mapy a mas zapnute dopravne info tak by si mal vidiet na mape rakuska aj ciech vidiet zeleno-oranzovo-cervene cestypar otazok, lebo som z toho dezo
1) pokial sa nepreregistrujem do CZ/DE tak mi live traffic nebude v CR/DE fungovat vobec?
2) tie apps funguju cez bluetooth alebo musi byt telefon v snap-in adateri?
Lebo mna v podstate zaujima len spotify a teda moznost vidiet playlisty na idrive, ale pokial by som musel telefon fyzicky pripajat tak to kaslem
Acho napísal:Tak pozri v zalozke "remote services" ci mas sluzbu zakupenu... Mne tam vypisuje vsetky sluzby do kedy su zakupene a update map je jedna z nich...
xener napísal:ked spustis navigovanie, vidis tam v sedom RTTI ? ked si das nahlad mapy a mas zapnute dopravne info tak by si mal vidiet na mape rakuska aj ciech vidiet zeleno-oranzovo-cervene cesty
PristineShip napísal:Ak si auto kupoval na SK a si registrovaný na SK ConnectedDrive tak ti Live Trafic (RTTC) nebude fungovat ani ked prekrocis hranice napr. do CR/AT. Ja som si to napr. musel po prejdeni do CZ store dokupovat za tusim nejakych 100 E/rok.. A aj to sa mi to zapne az po prekroceni napriklad rakuskej hranice a je jedno ci ma navigacia naviguje do Mnichova, alebo kam..par otazok, lebo som z toho dezo
1) pokial sa nepreregistrujem do CZ/DE tak mi live traffic nebude v CR/DE fungovat vobec?
2) tie apps funguju cez bluetooth alebo musi byt telefon v snap-in adateri?
Lebo mna v podstate zaujima len spotify a teda moznost vidiet playlisty na idrive, ale pokial by som musel telefon fyzicky pripajat tak to kaslem
Acho napísal:Takze nic nebude...Tak pozri v zalozke "remote services" ci mas sluzbu zakupenu... Mne tam vypisuje vsetky sluzby do kedy su zakupene a update map je jedna z nich...
bruno75 napísal:A aj ti povedali akym sposobom teda tie mapy updatnut? Ci len za tazke €€€ v servise? (moja F34 je vyrobena 07/2015 takze som na tom zrejme rovnako ako ty)Takze nic nebude...
volal som na podporu zakaznikov ConnectedDrive CZ a tam po 10 min. rozhovore (a to uz chcel pajdo posielat dotaz na centralu do Mnichova) zistili, ze moje auto je vyrobene v 02/2015 a podpora pre stahonie map cez portal funguje u aut vyrobenych az po 09/2015, takze u mna sluzba nedostupna... vraj by to muselao mat novsiu verziu iDrive, tusim iDrive5
takze mam staru plecku, vlastne uz skoro polo-kebab....