... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
Petoo0123 napísal:vsetky tie sluzby co tu ponukas su zadarmo?Ak si z okolia Košíc vieme originál pretestovať autobatériu pod záťažou z výsledkom testu aj pretestovanie dobíjania atd.. :) Pripadne orig diag bmw . kludne ti mohlo aj odisť alebo pozrieť napájanie naneho kable
Petoo0123 napísal:Ďakujem za ponuku, ale som okolie ZA, ale asi ani nebude treba. Po novom už vyhadzuje ďalších 5 chýb cez diag, pričom palubný počítač nedáva nič. Najviac jasná chyba je asi 48279B - Global power supply undervoltage external. Alternátor by to nemal byť, si myslím. Minule stálo týždeň na mieste a vtedy jedine vyhodilo že treba dobiť, dobil som a teraz ked chodím pravidelne tak nebolo treba. Ale ani po dlhom dobíjaní neukazuje viac ako cca 75% cez diag. Takže by ma zaujímalo, aká batéria by sa tam oplatila kúpiť, keďže originál za 450€ kupovať určite nejdem lenže jedine ten má rovnaké parametre. Niečo som už čítal, že väčšia kapacita nie je problém, ale že ani štartovací prúd, tak to už sa mi moc nezdá. Videl som, že to treba nakodovat a registrovať, čo som videl tak stačí bimmercode a bimmerlink, ktoré mám. Keďže 900A baterie mávajú kapacitu kdesi nad 100Ah, tak som si vyhliadol Exide AGM 12V 96Ah 850A EK960, ktorú som videl, že vymenili v servise za originál na rovnakom aute.Ak si z okolia Košíc vieme originál pretestovať autobatériu pod záťažou z výsledkom testu aj pretestovanie dobíjania atd.. :) Pripadne orig diag bmw . kludne ti mohlo aj odisť alebo pozrieť napájanie naneho kable
xener napísal:čo ti kazím kšefty? robime aj na diaľku a mame aj na západe firmuvsetky tie sluzby co tu ponukas su zadarmo?
alebo ste tak nahovno, ze v kosicoch nemate dost zakaznikov, tak travis volny cas otravovanim na forach ?
Petoo0123 napísal:xener to asi to myslel tak, ze si si forum pomylil s miestom pre neplatenu reklamu svojich sluzieb, resp zneuzivas ho nato. A ze to robis zadarmo, to mozes hovorit svojej starej materi. Uz som si ta vsimol davnejsie - pozri si svojich 104 prispevkov a v 90% z nich je "vieme vyriesit v KE, vieme spravit diagnostiku, vieme toto , vieme tamto, ozvi sa apd....". Toto je diskusne forum kde si ludia v prvom rade chu pomoct, poradit, to nie je portal o hladani a ponukani prace..... Poradil si niekomu nieco okrem nukania svojich sluzieb? Asi velmi nie....... Je tu inac aj nato urcena platena sekcia kde si mozes napisat co vsetko robis, aj sekcia kde je zoznam vsetkych co su schopni spravit diagnostiku, kodovanie apd. Vsetci sa tam spisali, len ty svoje "sluzby" nukas v kazdom jednom prispevku, ktory ti pasuje..... tak asi fakt nemas co robit, resp. mas vela casu, ked takto nahanas zakaznikov..... Preco si nezaplatis normalnu reklamu? Ci mas dieru v kolene?čo ti kazím kšefty? robime aj na diaľku a mame aj na západe firmuked niekto zháňa vieme pomôcť a vieš čo hej aby ta aj zadarmo
Petoo0123 napísal:každý 2hy tu núka svoje služby pozri sa lepšie![]()
![]()
ti tiež zadarmo robiš radia čo čo ? tie tvoje repasy
tebe reklamu môžu robiť? teda ekd si ešte robil neviem naposledy sa všade vravelo že už nerobíš bo nemáš čas či čo
na fb nech vedieť koľkým som spravil free diag
po majstroch z delphi čo sú aj tu na klube
čo vieme poradíme daktore veci bez diag nepomožeš.. či ty vieš rovno povedať čo komu napíše ak mu zasvieti motor? myslíš že každý ma rovnakú chybu ?