... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
hegel8 napísal:Za vážné věci považuji operace, kdy je třeba speciální nářadí a přípravky, které si kvůli tomu nebudu kupovat a nebo bych mohl něco zvorat. U dieselů např. výměna žhavících svíček a vstřikovačů, u benzínů třeba VANOS, u všech vozů geometrie náprav. Diagnostiku mám vlastní, takže kvůli tomu taky do BMW nepotřebuji.Co je tam, prosim Ta, take zavazne a nutne - kedy uz navstivit znackovy?
Dik, Hegel8
hegel8 napísal:Ale jo, jezdí mi to celkem slušně. KUK - technicke-okienko/uspora-phm-17-22-t61037-90.html ...nech Ti to jazdi.H8
hegel8 napísal:Ahoj Didymus,
velka vdaka za prispenie, par veci som uz od Teba cital, napr. problem idrivu si uz riesil na strankach, takze ako nan -viem cca z Tvojho prispevku. Inak mas pekne faro, mne sa natrafil touring- vyhodne, inak by som bral v pohode sedan. Tesim sa nan-no zaroven spekulujem, preratavam ako masinu zivit, liecit- aby som sa jej nemusel zbavovat. No a aj hlavne ako si ju nenechat ukradnut- ale o tom sa tu tiez dost pise. Bawor je narocnejsie faro v porovnani s tym co som mal doteraz, aspon mne sa tak zda, propri jeho, samozrejme, pozitivnych strankach-takze patram po kazdej informacii.
dik este raz a dobru chut k nedelnemu obedu, H8