... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Slavino napísal:sirka disku a ET je dolezite,tak ze to by si mal sem doplnit a dostanes odpoved...minimalne potrebujes 9"disk na 265ku gumu...
Igmaus napísal:Potrebujes 9" disk ty mas len 8,5.
Tu si mozes pozriet aka pneu je vhodna na konkretny disk http://epneu.cz/tech_podpora.php
m4x napísal:Ked je na 8.5j predpisane 255 tak 265 by si este obul, ci?
Igmaus napísal:Mozno obul ale dalsia vec je bezpecnost... Pozeram ze mas xdrive tak si davaj pozor aby si nemal rozdielne obvody kolies lebo ho znicis. Ak das do zadu ten 265/35/18 do predu musis dat 235/40/18
Creoon napísal:Ano predok mám ako pises 235 40 r18 len som xel vediet ci to tam obujem v pohode. Ci to nebude mat nejaky problem. a takisto ci sa tam zmestí co sa týka lemu blatnika.
bizonik napísal:vidim ze sa tu rozobera nieco podobne ako zamyslam ja, mam E91 myslite ze tam dam taketo kolesa predne 235/40 r18 8jx18 et20 zadne 265/35 r18 9jx18 et24, nebudu moc trcat von pripadne suchat?
Slavino napísal:jedna taka basnicka otazka ma napadla v suvislosti s tym ake rozmery pneu si chcete davat na tak slabe motorizacie 318 ci 320d,ze na co to akoze bude dobre? ved to auto bude mat problem sa pohnut :)) (samozrejme nic v zlom,berte moj postreh s usmevom) ked ze taketo obutie sa dava na motorizacie ako M3,kde sa je prilnavost v kombinacii s vykonom velmi podstatna...jasne je to vasa vec,len podla mojho skromneho nazoru je to blbost