... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Pr.danco
Autor témy
Auto: Vsetky
Kraj: Trnavský

Zapach, radenie

Sobota, 4. Februára 2012, 12:03

čaute všetci, v blízkej dobe idem do servisu ale chcem sa spýtať aj tu na fóre.

1.otázku by som sa chcel spýtať že z výfuku mi ide dosť silný zápach. Začalo to až teraz cez zimu.
Teda aj cez teplé počasie to bolo cítiť ale nie až tak ako teraz..a pritom z výfuku mi nejde čierňava alebo nejaký bordel.. Myslíte že to je dpf filtrom?auto má presne 200tis km ale že dpf filter končí mi auto ešte neukázalo..a občas mám pocit že mi to je cítiť aj vo vnútri auta..ale neviem či si to už len nahováram alebo to tak naozaj je :(

2.otázka, viem že radenie na bmw3 je tuhé ale zdá sa mi že na mojom až príliš tuhé..je to hlavne pri hádzaní 1tky do 2ky a spiatočka. Niekedy to ide v pohode teda keď už je auto akoby zahriate. Ale keď idem ráno tak akoby tam nechcela zapadnúť. Ostatné rýchlosti idú úplne bezproblémovo.

ďakujem za každú radu

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Zapach, radenie

Sobota, 4. Februára 2012, 13:29

to radenie sme uz riesili aj tu: bmw3-e90-e91-e92-e93/e90-91-vyriesil-niekto-problematicke-radenie-jednotky-t40014.html

je to choroba E9x ..odporuca sa preslapnut spojka
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pr.danco
Autor témy

Sobota, 4. Februára 2012, 13:37

A ten zapach nevies cim by mohol byt?

bmwbanan
Auto: BMW 6GT 630d xDrive
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 5. Februára 2012, 21:46

ten zapach v kabine registrujem aj ja... napada ma diera alebo nejaka netesnota pri motorovej casti vyfuku, co by som bol nerad, alebo extremne citlive a silne nasavanie bmw...

??

Pr.danco
Autor témy

Nedeľa, 5. Februára 2012, 21:48

Ak by tam bola diera alebo zle tesnenie tak by som mal ten zapach v kabine asi stale nie?citis ten zapach stale alebo iba narazovo?

bmwbanan

Pondelok, 6. Februára 2012, 11:35

nie vzdy to citim od zaciatku, no ked to natiahne tak sa tazko toho zbavit.... vacsinou ked zastavim na semafore alebo niekde inde, aj ked je niekto predomnou ale aj ked nie... vsetko nasvedcuje tomu ze to je to nasavanie, lebo ako hovoris keby tam bola diera alebo zle tesnenie tak by to bolo stale... ale zas proti je to ze ked je auto v pohybe a motor v zabere tak tie plyny maju vacsi tah, cize su lepsie usmernovane a tak nemusia unikat, ak diera alebo netesnost nieje velka..... v tej zime kaslem nato, ale na jar si to zistim

Pr.danco
Autor témy

Streda, 8. Februára 2012, 23:55

Tiez sa na to popytam ked bude lepsie pocasie...ak nieco nove tak daj sem prosim ta vediet. Ak zistim nieco ja tak to sem hodim..

bmwbanan

Štvrtok, 9. Februára 2012, 17:29

Pr.danco napísal:
Tiez sa na to popytam ked bude lepsie pocasie...ak nieco nove tak daj sem prosim ta vediet. Ak zistim nieco ja tak to sem hodim..

to je jasne, klasika :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných