... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Zamrzanie

Piatok, 3. Februára 2012, 23:11

Kallon napísal:

:thumbup: :thumbup: ake jednoduche. [-( ale vacsina naftakov zaklapku nemaju lebo nafta nie je tak prchava ako benzin, ci? ja ked som daval aditivum do benzinu tiez som to pomaly nalial na tu zaklapku a pomaly to stieklo. druha moznost je ze tu zaklapku vytlacis (napr. uzkym srobovakom a nalejes ](*,) ) staci porozmyslat

no ja som mal zatial dva chrochtaky s bielomodrou vrtulou na kapote a obe mali tie zaklapky :) ..mozno nie preto, zeby nafta prchala..ale prave naopak..aby sa minimalizoval prechod vlhkosti z ovzdusia do nadrze
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

bruno75

Sobota, 4. Februára 2012, 00:19

Ja teda neviem, ale nie su tam tie zaklapky preto, aby sa tam nedala pichnut ta tenka benzinova pistol...
Niekde som cital, ze BMW to zaviedlo ako ochranu pred nahodnym natankovanim benzinu.
Inak, spat k teme: dnes mi na Shell v TN povedali, ze maju naftu, co ma vydrzat do -30.

voMacK
Auto: G31 540i

Sobota, 4. Februára 2012, 09:22

to asi ne, lebo tu zaklapku otvoris aj prstom ci srobovakom, cize benzinova pistol by ju v pohode otvorila tiez :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring

Pondelok, 6. Februára 2012, 17:47

Ja tam nemám nič lebo keď tankujem plnú dotláčam až kým naftu nevidno v hrdle a keď lejem aditívum ide to tam v pohodičke!!!

shark2
Auto: Bmw Fko
Kraj: Žilinský

Pondelok, 6. Februára 2012, 18:03

bruno75 napísal:
Inak, spat k teme: dnes mi na Shell v TN povedali, ze maju naftu, co ma vydrzat do -30.

:))))) no neviem, auto(e92) mi startlo filter je podla vsetkeho vyhrievany ale po prejdeni potom cca4km zacalo hucat cerpadlo od nadrze cize tam primrzla asi kusok ta nafta ono to zaxvilu prestalo.. a to som mal aj shell depresser naliaty ale asi to bude tym ze ked som prisiel na chatu vecer na budikoch svietilo -28st., v noci tam bolo -33st a ked som auto startoval dako po 9:00 rano este stale svietilo -27st.. no zima ako svina
E92 330xdA ex
E90 320xdA LCI ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní