Nedeľa, 4. Augusta 2013, 08:35
takze dnes som to zasa rozobral, potiahol som za taky pliesok(kladku) ktora vedie od selenoidu
ku klapkam a klapka sa uplne lahucko sklapala, kontroloval som ten cerveny a cierny kabel, oba smeruju do konektoru
a su napinovane z oboch stran, v motore je to uz jeden velky zvazok smerujuci niekam ku kabine, cize tam to uz
odkontrolovat neviem. Napadlo ma este ci to nemoze byt poistka, je vobec taka moznost ze oba selenoidy maju spolocnu
poistku, nezavisle na ostatnych ele. komponentoch svetla (motorceky sklapania atd.) ??
P.S. uz ked som mal otvorene obe svetla tak som sa pustil do cistenia cociek a paraboliek okolo vybojky (namotal som na kus drotu
vatu, namocil do tech. benzinu a pobehal cocky z vnutra a kovove parabolky) vysiel odtial celkom pekny humus. Cocky mali na sebe taky
matny film neviem ci z prachu alebo sa z vybojok casom z tepla odparuje nejaky sajrajt. Kazdopadne matny film je prec a svietivosti to urcite
pomohlo). Pisem to len tak ze keby sa niekto moc nudil a chcel si skusit pracicku podobnu skladaniu lodke vo flasi :)