... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
patriotXT napísal:to je ale zrejme automat, do manualu ide kolko oleja? A meni sa tiez vana?
Igmaus napísal:Ked sa meni v pre odovke menic tak meni sa pri tom aj olej alebo sa to da urobit bez vymeny oleja?
brixi napísal:Trosku od temy. Ako zaparkovat E90 - ku s automatom s pakou na N-ku, aby ju bolo mozne potlacit resp odtiahnut bez nastartovania motora?
///Martin napísal:
Ja by som jednoznacne automat netahal a uz vobec nie bez nastartovaneho motora. Prevodovka sa nemaze. Ta investicia za odtahovku sa urcite oplati.
brixi napísal:
To znamena, že ak chcem auto odstavit(vypnut motor), tak to mäžem urobiť len s pákou na P-cku ? Na N-ku nie ?
///Martin napísal:
Neviem ako to mas ty, ale ja mam na E92 keyless. Ked mam auto nastartovane a kluc mam mimo ,,spinacky" na Nku auto nevypnem. Ak mam kluc v ,,spinacke" a auto vypnem na Nku, tak kluc nevytiahnem. Tebe ide o co konkretne ak smiem vediet?
brixi napísal:Jedna sa napr o situaciu ked ide o kolme státie k chodniku a vsetky miesta s obsadené. Z nimi je ale dosť miesta na subezne statie ale sa zablokuju vozidlo/á stojace kolmo.V prípade manuálnej prevodovny súbežne stojáceho vozidla stačí po odstavenií
za radiť neutrál a nezabrzdiť vozidlo. Tým je ho možné ručne potlačiť a tým umožniť odjazd zablokovaného vozidla. Dá sa nieco podobné urobiť aj u nás ? Bez toho aby sme nechávali kľúč v spínačke ? Vychádza mi zatiaľ, že nie.