tak, a navigacia je opravena :) aj ked to bolo troska zlozitejsie..
nakoniec som objednal cely ccc pocitac z nemecka a vymenil ho.. ( za 615 euro, oproti 2.5k za novy slusna cena ). Nanestastie nepodporoval moj cd menic a este blbol contact list cez bluetooth.. tak som sa rozhodol pozriet na zubky mojej starej navigacii :)
Rozobral som cely CCC, demontoval tienenie, vymontoval obe mechaniky ( CD je klasika od philipsu, DVD tiez od VDO/Philips APM, model DVD M3.5, slot loader ).
Rozoberat slot loader chce troska odvahy, tazko sa to sklada naspat.. ale nakoniec sa to podarilo. Problem sme nasli s kolegom, medzi laserom a sosovkou boli zvysky folie z originalneho (!) DVD, ktora sa zlupala ( nieco take som este nevidel ) a branila prechodu lasera do sosovky.. Po vycisteni a zmontovani ( na 2 iteracie, pri prvej slot loader nechcel nacitat cd, lebo pritlacny kotuc zostal dolu ) bezi vsetko absolutne skvelo, navigacia nabootuje asi do 5 sekund, citanie DL medii rovnako bezproblemove.
Cize zbytocne som vyhodil 600 euro za druhy CCC modul, ale ked sa niekomu pokazi, tak mozem pomoct :)
A este nieco.. aspon som sa naucil rozobrat stredovy tunel, klimatizaciu, trimy a vybrat / odskusat CCC za 10 minut