... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
vopojtepek napísal:Neuviedol si co mas v aute teraz..... Sada lepsich reprakov ako je focal apd... urcite pomoze.... Su k tomu vsak dva podstatne body:Vieš čo, že by som tam na silu pchal hifi to nie, len by som chcel doporučiť niaku original sadu reprákov alebo niečo podobné nech to hrá ako to hrať má. Takže ak čosi poznáte tak prosím o radu.
snoro napísal:Ano CIC-MID sa da. V podstate sa daju vsetky systemy, okrem Radio Business...Za mňa môžem odporučiť kompá Eton B100T, mal som základné audio bez výšok, malú business cic navi (cic-mid), objednával som z DE Amazonu za nejakých 200€,teraz ich majú za 160€, u nás (ahifi.cz) 250€.
Je to nemecký výrobca, robia hlavne BMW, je to plug&play na OEM konektory a hrá to slušne.
Možno ešte dopojím zosilňovač, vybral som low-cost Sinuslive SL A4100D, je lacný, malý a má dobré referencie, zapojiť by som to chcel bez zásahu do kabeláže auta cez káble Eton BAK (lci by malo mať repro dverí a basáky zapojené sériovo pod sedačkami, takže by to malo byť kompatibilné, ešte som ale pod sedačku nepozeral).
Keď som už v téme, cic-mid sa dá tiež prekódovať na hi-fi, alebo nie?