... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
kompre
Autor témy
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

usadzovanie listia v prepadoch e9x

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 19:53

Zdravim idem sa spytat, v priestoroch na krajoch mot. priestoru (na obrazku v červenych štvorcoch) sú nejaké prepady a do nich su vlozene vyberatelne umelohmotne sitka.

Dost casto sa mi stane ze mi tam pri vyberani tych sitiek napada bordel hlavne ked pada vsetok bordel zo stromov. Predpokladam ze to nepadne potom niekde von ale ostava to tam. Treba to nejako vyfukat fukarom? Na co vobec sluzia tie otvory, ma to nejaky suvis so sanim?

+ potreboval by som odblokovat prehravanie DVD pocas jazdy, viem ze je to otazka par minut v NCSexpert, ak by sa na to chcel niekto podujat (BA), napiste mi do spravy cenu.

vdaka
Prílohy
BMW.jpg
BMW.jpg (168.49 KiB) 902 zobrazení
Naposledy upravil/-a kompre v Nedeľa, 1. Decembra 2013, 21:10, upravené celkom 1 krát.

bulik6
Auto: BMW 320D E90
Kraj: Prešovský

Re: usadzovanie listia v prepadoch e9x

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 20:19

Nemusíš sa ničoho báť,tie prepady sú spravené tak,že na vrchu máš tie sitká na hrubý bordel,tie by si mal čistiť,vysypováť každý mesiac (aspoň skontrolovať,či niesu upcháte),hlavne v jesennom obdoby.Pod sitkami ten vývod vedie až ku kolesu a tam už nieje žiadne sitko,takže čo ti napadá dnu pod sitko, na 100% vypadne von + preteká tým aj dažďová voda s čelného skla,a zo saním to nemá nič spoločne. Dúfam že si teraz už v obraze O:

kompre
Autor témy
Auto: ex E90 325i
Kraj: Žilinský

Re: usadzovanie listia v prepadoch e9x

Nedeľa, 1. Decembra 2013, 21:12

vdaka za vysvetlenie, cistim cistim len sem tam mi cez to prepadava bordel tak som sa pre istotu spytal co s tym :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní