... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

pesinko2468
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

tlak v pneu

Utorok, 24. Septembra 2013, 16:30

ludia poradte pls kde zistim na aky tlak mam mat nafukane pneu ? v technicaku to neni ... 16'' , E91 Touring r.v.12/2009 s iDrive dik

Užívateľov profilový obrázok
Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Re: tlak v pneu

Utorok, 24. Septembra 2013, 16:39

no ja mam stitok na B stlpiku z vodicovej strany,ked otvoris predne dvere...ak si spravne pamatam

Creoon
Kraj: Bratislavský

Utorok, 24. Septembra 2013, 17:10

Slavino napísal:
no ja mam stitok na B stlpiku z vodicovej strany,ked otvoris predne dvere...ak si spravne pamatam

nie kazdy vie co je B stlpik :-"

barberarot
Auto: BMW 318d
Kraj: Prešovský

Utorok, 24. Septembra 2013, 18:01

Ani ja neviem čo je b stlpik ale na šoferovej strane pri otvorených dverách dole na stredovom stlpiku je tabulka pre nahustenie pneumatik.Aj čislo a nazou farby tam je.

Užívateľov profilový obrázok
Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Streda, 25. Septembra 2013, 06:29

Creoon napísal:
nie kazdy vie co je B stlpik :-"

tak pardon ja som z automobilovej branze a pre mna je to prirodzeny vyraz....B-stlpik je ten stredovy,alebo ten na ktorom su zavesy-panty zadnych dveri....este presnejsie,ked nastupujes do auta na vodicovej strane a stojis pred dverami celom,je to ten po pravej ruke...nakoniec az tak vela moznosti clovek nema kde by mohol najst ten stitok aj podla mojho povodneho opisu...no dufam ze si to nasiel :D

Creoon
Kraj: Bratislavský

Streda, 25. Septembra 2013, 07:59

Slavino napísal:

tak pardon ja som z automobilovej branze a pre mna je to prirodzeny vyraz....B-stlpik je ten stredovy,alebo ten na ktorom su zavesy-panty zadnych dveri....este presnejsie,ked nastupujes do auta na vodicovej strane a stojis pred dverami celom,je to ten po pravej ruke...nakoniec az tak vela moznosti clovek nema kde by mohol najst ten stitok aj podla mojho povodneho opisu...no dufam ze si to nasiel :D

Ja som to nemyslel na teba ale všeobecne. . A ten kto nenajde stitok na stlpiku moze cakat ze ma stlpik meneny po buracke. :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných