Piatok, 15. Februára 2019, 20:43
airbone napísal::lol: Ja umieram.... To uz kto sem pise??? Prijebe autom o obrubnik a potom sa vypytuje preco mu auto ide do kriva a este napise ze ma nakrivo koleso ale ze nie je nic vyhnute, lebo farba nepopraskala.... Toto je konec vazeni.....
co dodat nad tymto sa ani neda zamyslat
Mrpiskotek ...Vaz slova tu nie si na azete, tu su ludia co maju skusenosti a na tvoju otazku si dostal adekvatnu odpoved....mas ist do servisu, preco si nedostal konkretnu odpoved sa zamysli...ak vsak nechces ist do servisu poradim....ale ked si uz takto nepekne sa vyjadril na ludi ktory tu na tomto fore za nieco stoja, tak ja ti teda poradim, aby si nenadaval uz viac na ludi a na BMWklub...odpoved na tvoju otazku, mas zlu skrutku na ramene ale pozor v BMW stoji 3,75 EUR ale nekupuj ju v BMW v OBI bude urcite za 1,35 EUR, tym ze si buchol to auto tak sa vyosilo stupanie na zavite a posunulo sa o 0,897mm tym sa poskodil zavit a pri rychlosti 47,98 KM to robi plavanie na ceste vo volach 14,3cm co samozrejme uz citit na letnych PNEU, ale ak das zimne tak to bude iba 9,78cm plavat bude to lepsie, ak to vsak nevymenis do pondelku tak sol vyzerie zavit o dalsich 0,467mm a bude to plavat uz neunosne, nemas zac 
E60 530d SILVER METALLIC, custom audio, video mod with wifi screen casting
Ex: E90 325i, E46 320d, CLK320, A6 2.8i, A4 2.6i, Passat 1.9Tdi 96kw, a vela iných
YAMAHA YZF R6, ATV QUAD
Servis, diagnostika, kódovanie,...ISTA, DIS, INPA, NCS, TOOL32, WinKFP...
Čistenie klimatizácie interiéru ozónom