... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Platini
Autor témy
Auto: E91 320D 120kW
Kraj: Bratislavský

Rozmrazovanie skla, 5tych dveri

Nedeľa, 4. Decembra 2016, 16:10

Ahojte vsetci,
Kedze zimu mame uz pred dverami, zistil som, ze kazde rano pri nastartovani a naslednom zapnuti topenia zadneho okna (piate dvere) mam slaby prijem radia... ako ked vojdete do tunela, podzemna garaz atd... v momente ked topenie zadneho skla vypnem, radio opat bez problemov nabehne! problemy s dialkovym ovladacom nemam, cize si nemyslim ze to bude prijimacom (aj ked nevylucujem ze sa mozem mylit :)
Mozete mi prosim vas niekto poradit kde moze byt chyba, a hlavne, mam pocitat s nejakou vysokou investiciou na opravu? mne to uz robi druhy rok (iba pri topeni) v "nevykurovanom" obdobi nemam absolutne ziadny problem, cize kym mi radio funguje nechcem zbytocne vyhadzovat 200+ € za nejake vysielace,prijimace....
E91 320d, 120kW, rv2006
Dakujem! :)
Keď som bol malý, tak som bol namyslený, ale teraz som bez chyby!

Užívateľov profilový obrázok
sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi
Kraj: Prešovský

Re: Rozmrazovanie skla, 5tych dveri

Nedeľa, 4. Decembra 2016, 19:39

Problém je v zadnom skle. Sieť vyhrievacích cestičiek je zároveň anténa rádia. Predpokladám, že máš toura. Máš predraté niekde v mieste kontaktu skla s tesnením tie vyhrievacie cestičky. Robí to aj mne na e46 pretože konštrukcia zadného okna je rovnaká. Existuje na to riešenie, keď nemáš už na okne foliu...Dostať taký roztok ktorý vytvára vodivú vrstvu a tým prepojíš poškodené cesty, alebo nové sklo, čo bude asi najlepšie, ale aj najdrahšie riešenie...
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: lubo123 a 6 neregistrovaných