... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

dibarbora
Autor témy
Kraj: Žilinský

Roletka batozinoveho priestoru

Utorok, 22. Januára 2013, 21:14

Zdravim vsetkych, po prvom oboznameni s "novym BMW" :wink: mam nejasnost v obsluhe samovysuvania roletky batozinoveho priestoru. Po otvoreni skla mi automaticky vyjde hore, pri druhom stlaceni tlacitka na DO tak isto. Podla manualu som pochopil, ze tato funkcia by sa mala dat nejako aktivovat aj dotykom na samotnu roletku pri otvoreni dveri batozinoveho priestoru. Nech som skusal akykolvek pohyb s roletkou v drazke, zamky co ju drzia sa neuvolnili. Bol by som velmi vdacny za informaciu na akom principe je vlastne snimana poziadvka na uvolnenie roletky, resp. ci to zavisi nejako od vybavy. Za Vase reakcie vopred dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
kubog
Auto: Tiguan 1.5 TSI DSG
Kraj: Bratislavský

Re: Roletka batozinoveho priestoru

Utorok, 22. Januára 2013, 21:24

Normalne z hlavy ani neviem, ako ju davam hore, robim to vzdy automaticky, ale mam pocit, ze bud do nej jemne tuknem smerom dolu, alebo ju chytim a posuniem hore manualne. Popravde som sa o tej ficurke s klucom dozvedel minuly tyzden a to mam to auto uz 4 mesiace :D .

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Utorok, 22. Januára 2013, 22:01

ahoj :smile: ,mne sa roletka vysunie hore po stlačení na stred, trocha za držiakom, vtedy vidno ako tie zapadky precvaknu a uvolnia ju do hornej drazky. Inak ostanu nedoblokovane a roletka zajde rovno ku sedadlam.

Chce to trocha cviku, ale mne to uz pride normalne, naopak frajerke sa to doteraz nedari na prvy pokus :mrgreen:
dibarbora napísal:
Zdravim vsetkych, po prvom oboznameni s "novym BMW" :wink: mam nejasnost v obsluhe samovysuvania roletky batozinoveho priestoru. Po otvoreni skla mi automaticky vyjde hore, pri druhom stlaceni tlacitka na DO tak isto. Podla manualu som pochopil, ze tato funkcia by sa mala dat nejako aktivovat aj dotykom na samotnu roletku pri otvoreni dveri batozinoveho priestoru. Nech som skusal akykolvek pohyb s roletkou v drazke, zamky co ju drzia sa neuvolnili. Bol by som velmi vdacny za informaciu na akom principe je vlastne snimana poziadvka na uvolnenie roletky, resp. ci to zavisi nejako od vybavy. Za Vase reakcie vopred dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
lulu991
Auto: BMW 330xd
Kraj: Prešovský

Streda, 23. Januára 2013, 13:20

mne to funguje tak ze staci podrzat tlacidlo na otvorenie kufra (na kufri, nie na dialkovom) kusok dlhsie (alebo ju stlacit po otvoreni kufra este raz a podrzat, nepamatam presne) a vysunie sa roletka dohora, ak si mal toto na mysli

dibarbora
Autor témy
Kraj: Žilinský

Streda, 23. Januára 2013, 16:56

vdaka za reakcie, dvojite stlacenie tlacidla na dverach mi funguje, ale sposob ako sa spravne dotknut roletky som este nanasiel :D .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných