... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
starynovy napísal:Jako myslis ze nemame vstupnu kontrolu na material?Alebo si myslis ze ked je material nekvalitny ze dodrzis rozmery?Neny to take jednoduche jak si myslite a ked sa dovezie nejaky nekvalirny material tak je to hned vidiet lebo rozmery nedodrzis ani pri lisovany lebo ten material sa sprava uplne inak...U nas vo firme sa take ze toto ide do prvo vyroby a toto do eshopov nerobi lebo je to picovina je to bludTak rozmer je snad jasne rovnaký ako by sa to montovalo?Ide o základné materiály a konecnu úpravu.
boborjelotor napísal:ok
Abyssko napísal:A kde si ich kupoval?Bol som aj v nemecku vo firme nejaky piatok a robi sa to tam tak isto ako v trnave povedal by som ze v trnave o dost lepsie...doniesol som dost spojok kamaratom za tie roky a nikto nemal problem.Ako pisem sikovny podnikavci tu predavaju fejky za cenu origoTak potom preco na mojej e46 tlmice znacky sach vyrobene roku 2002 vytiekli az tento rok? A preco som musel uz dvakrát odvtedy vymenit tlmice? Ano znacky sachs, jedny ale vytiekli do tyzdna? Ako to potom robite?
Abyssko napísal:Este raz.Myslis ze si tie tlmice vyraba bmw?Alebo ze sa na linkach robia dva druhy?Tieto idu do bmw a tieto do eshopov?Chalany tu objednavaju ate brzdy z nemecka a nemaju problem.Ja som objednal ate na e46ku na slovensku a po 5000km boli v pici.Ako je to mozne?Cize dvojaka kvalita lebo ja som dal zane 50 za kus namiesto 150 od bmw....