... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

majo38
Auto: e92 330XD
Kraj: Trenčiansky

Re: Problem zo xenonom, vypadnuta cocka?

Nedeľa, 28. Februára 2016, 11:15

AntiBiotik napísal:
Caute,
Dnes som menil parabolu na svetle a mal som obe svetla vybrate z auta.
Po zamontovani a odskusani mi taktiez zacala svietit chyba right cornering light failure, no svetla funguju zda sa ze spravne.

Bude to tym ze boli odpojene svetla a baterka ostala pripojena. alebo som nieco zle poskladal?
Dik

tym to nebude,dal som menit motor,tolko krat sa odpajala baterka aj bez kompletneho predneho narazniku so svetlami ze som prekvapeny ze po zapojeni vsetko islo ako malo...jedine co mi vypisalo chybu vo finale stahovanie okien na dverach,totiz mam coupe a ked otvoris dvere okno trosku zlezie dole a ked ho zavries zasunie sa pod chromovu listu...stacilo zavriet dvere a zvnutra zist a vyjst s oknom hore a potom uz nic nevypisovalo...a fungovaje ako ma do dnes...aj to som si nie isty ci to bolo sposobene odpojenim baterky pri otvorenom okne...

Užívateľov profilový obrázok
AntiBiotik
Auto: E91 320d
Kraj: Prešovský

Re: Problem zo xenonom, vypadnuta cocka?

Nedeľa, 28. Februára 2016, 14:41

jaj ja dilino, sak to fakt nesvietilo prave svetlo pre dosviecovanie do strany. Nezalozil som dobre kablik na ziarovku:)
uz je to OK
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných