... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

samo123
Autor témy
Kraj: Nitriansky

Problem e91 incresed battery discharge

Štvrtok, 8. Augusta 2013, 21:09

Dobry den,

Mam e91 10/2007 na aute mi pri vlozeni kluca vypise hlasku increased battery discharged a resetuje hodinky s palubnym. Auto mam kratku dobu cca 4 mesiace a nemal som ziadny problem az do doby ked som si daval pregroramovat start/stop aby bol po nastartovani vypnuty (od tej doby to zacalo) preprogramovanie robil bmw servis v Nitre, ale neviem ci to robilo uz pred tym. Ked sa tato spominana hlaska zacala zobrazovat tak som myslel ze je problem s bateriou tak som kupil vartu 95 ah agm start stop a dal som ju nakodovat do bmw servisu. Po 2 a pol tyzdni sa hlaska zobrazila znovu kazdy den dokonca vcera dva krat dnes znovu. Vsimol som si ze to hlasi spominany problem len ked je auto na priamom slnku, ak je v chladku alebo v garazi tak nie, ale moze to byt len nahoda. Od kupy auta som este menil kotuce s platnickami, olej filtre, kladky aj s remenom. Momentalne neviemco s tym. Auto nema s nicim zadny problem a vsetko funguje ako ma len ta hlaska ma stve. Neviem to lepsie opisat tak som spomenuĺaj veci co som uz ja na aute vymienal.

Dakujem za kazdu radu

samo123
Autor témy

Re: Problem e91 incresed battery discharge

Štvrtok, 8. Augusta 2013, 21:14

Este som zabudol je to 320d 120kw

dibarbora
Kraj: Žilinský

Piatok, 9. Augusta 2013, 05:48

Kedze sa ti resetuju budiky, tak mas pravdepodobne slabu bateriu. Bud si mal smolu a kupil si nepodarok, alebo ti auto blbo dobija comu by nasvedcovali dva tyzdne pokoja. Kazdopadne treba preliezt elektriku.

PetoK

Piatok, 9. Augusta 2013, 07:08

Prva vec... diag...

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Augusta 2013, 09:37

presne tak, diag... mozno ti nejaky spotrebic papa viac ako by mal, neuspi sa ti auto alebo ti zle nakodovali bateriu?

PetoK

Piatok, 9. Augusta 2013, 09:48

Presne tak... :thumbup:

Ludia, a uz sa konecne zobudte, riesit taketo problemy kde kade po nete... treba ist do servisu, kde vedia co s tym... :roll:

samo123
Autor témy

Sobota, 17. Augusta 2013, 14:55

Tak som bol v bmw na diagnostike, ktorá zistila tieto chyby. Bolo mi od nich povedane ze sa kazda jedna musi premerat a ktorá z nich je zla tak vymenit. Inak auto to robi stale castejsie ako to robilo minuly tyzden. S autom nie su ziadne problemy vsetko ide ako ma len ma kazde rano a poobede pozdravi baterka.

niekto nejake napady ?
Prílohy
diagnostika.jpeg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných