... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

origgins
Autor témy
Auto: 325d E91
Kraj: Žilinský

Prasknuty svetlomet

Streda, 5. Decembra 2012, 19:15

Ahoj,
Podarilo sa mi urobit dieru do predneho svetla na E91 2007 pred faceliftom..... Je to bi-xenon a vsetko svieti a funguje, len mam poskodene to umelohmotne "skolo" co zakryva cely svetlomet. V BMW mi povedali, ze sa meni len cely za 750 ecok, co sa mi zda celkom dost na to, ze to vlastne funguje..... Nevie niekto ci sa da vymenit len ten priesvitny plast, alebo musim naozaj kupit cele svetlo aj s motorcekmi a vsetkym co to obsahuje????

badbat329
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Re: Prasknuty svetlomet

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 07:49

pokial viem ten predny plast nieje "rozoberatelny" je to lepene lepidlom a nahriatim sa to da rozlepit a potom to treba znova zlepit. Nic zlozite, len musis rozobrat cely predok. Staci ti najst niekoho kto predava podobne svetlomety, alebo niekoho kto si kupi nove a nepotrebuje stare, nemusis kupovat nove.

stydly
Auto: E91 320D 120KW
Kraj: Zahraničie

Re: Prasknuty svetlomet

Štvrtok, 6. Decembra 2012, 14:31

origgins napísal:
Ahoj,
Podarilo sa mi urobit dieru do predneho svetla na E91 2007 pred faceliftom..... Je to bi-xenon a vsetko svieti a funguje, len mam poskodene to umelohmotne "skolo" co zakryva cely svetlomet. V BMW mi povedali, ze sa meni len cely za 750 ecok, co sa mi zda celkom dost na to, ze to vlastne funguje..... Nevie niekto ci sa da vymenit len ten priesvitny plast, alebo musim naozaj kupit cele svetlo aj s motorcekmi a vsetkym co to obsahuje????

Menil jsem to u sveho auta.., nebot mi popraskalo plexy asi nejspis kvuly spatne smesy do ostrikovacu.
Mam xenony.., tak jsem si levne sehnal starsi H7. Muzes to nahrivat horkovzuskou a rozebrat to a nebo jako ja vzit flexu a vyzirnout to stare plexi, lepe se to pak vyndava, ale zas to svetlo musis vycistit. Na lepeni jsem pouzil nejake lepidlo co se pouziva na autoskla, drzi to dobre a svetla se nemlzi!:D
BMW Diagnostika Pardubice
výpis chyb, živá data, kódování, aktualizace jednotek, aktualizace map .....
tel:722923332

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní