... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
myzu
Autor témy
Auto: E91 320d 2007
Kraj: Prešovský

Nudzovy rezim + uplny stop 320d

Pondelok, 11. Februára 2013, 22:37

Ahoj vsetkym,
chcem sa s vami podelit o skusenost s vymenou palivoveho filtra KNECHT.
Kupil som si BMW e91 320d 2007, aby som bol pokojny vymenil som po kupe olej, filtre, no okrem palivoveho, tak som si po 20 000 km (6mesiacov) povedal ze vymenim aj palivovy filter. Spociatku sa zdalo, ze auto frci jak ma, najazdil com cca 2000km s novym filtrom, kde mi auto po prvy krat spadlo do nudzaku-dialnica max 120km/h. Po vypnuti a zapnuti islo opat bez problemov. Po cca 3dnoch kde auto len stalo, po pridani plynu auto spadlo opat do nudzaku a motor sa uplne vypol, po restarte opat max. rychlost 30km/h inak stop. Napojil som na diagnostiku a vyhodilo mi chybu 4600 a 4610 Raildruck. Hlava v smutku-myslel som, ze je cerpadlo v haji [-o< . Napadlo ma vsak, ze skusim vymenit filter-kupil som lacnejsi MANN . Po vymene bmw frci jak ma :D . Neviem mozno ze som natankoval sajrajt, ale tankujem len na frekventovanych benzinkach AGIP a davam zimny VIF, takze sa ospravedlnujem Firme KNECHT za negativnu reklamu ale NEKUPOVAT!!!

setik
Auto: BMW 320D e90 M-Paket
Kraj: Zahraničie

Re: Nudzovy rezim + uplny stop 320d

Pondelok, 11. Februára 2013, 23:04

Tak to je velice pekne , jeste ze to bylo nastesti jen tim palivovym filtrem . Chtel jsem se te zeptat , kdyz se auto prepne do nouzoveho rezimu , rozviti se nejaka kontrolka nebo to nejak upozorni ? jeste se mi to v tomto aute nestalo , tak jen at vim kdyby nahodou .
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling <- Přiběh

myzu
Autor témy
Auto: E91 320d 2007

Pondelok, 11. Februára 2013, 23:22

Na displeji sa rozsvieti zlta ikona motora a na idrive v "check control message" vypise nieco v zmysle "engine malfunction,reduced power, possible to continue journey drive moderately and contact nearest bmw service" presne ako to vypisuje nepametam-bol som trochu nestastny, nahnevany a v strese:)tuto hlasku pisalo v oboch pripadoch (v nudzaku aj ked to uplne vyplo motor).Jo a este samozrejme zaznie tradicny gong,

valer750

Streda, 13. Februára 2013, 17:14

pred dvomi rokmi sa presne to iste stalo aj mne!!! az na to, ze ja som doveroval tej znacke a nepripustil som si moznost vadneho filtra...a vymenil som cerpadlo, regulator tlaku aj snimac:)) asi bola nejaka vadna seria...ale mal som uplne tie iste priznaky.
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

RoMiATC
Auto: bmw 320d 2008
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 3. Apríla 2014, 15:22

čaute,

Predvčerom sa mi stala taka vec, asi ta ista, že mi auto vypisalo hlasku ENGINE FAIL. REDUCE POWER.... spomalil som a po 20 sek. vypol sa mi motor... pockal som chvilu, co sa deje... nastartoval som a isiel som bez chyby.. asi 200 metrov a znovu...
po dlhsom cakani zase bez chybne a chybnej hlasky sa nahodil motor a isiel som ... no 100 m a zas mi zdochlo,

teraz uz len nastartuje a vo volnobehu po 10 sek zdochne potor, akoby nedostaval palivo..

Diagnostika: chyba 4600 a 4610, tlak paliva ci nieco take....

Vymenil som palivovy filter (BOSCH) a nic :( nefunguje... Viete mi poradit co dalej????

Dakujem

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 4. Apríla 2014, 00:36

Treba pozriet cez diag co mu chyba,ci tlak na raily,alebo od nadrze....na tychto autach odchadzaju cerpadla,ale to by si asi vobec nenastartoval....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Piatok, 4. Apríla 2014, 12:10

myzu napísal:
Napadlo ma vsak, ze skusim vymenit filter-kupil som lacnejsi MANN . Po vymene bmw frci jak ma :D . Neviem mozno ze som natankoval sajrajt, ale tankujem len na frekventovanych benzinkach AGIP a davam zimny VIF, takze sa ospravedlnujem Firme KNECHT za negativnu reklamu ale NEKUPOVAT!!!

Ja som tiez poskusal viac filtrov na palivo, ale MANN je najlepsi. Tvoja skusenost to asi zase potvrdila. Palivak jedine MANN, podla mojich skusenosti. Tak nech Ti to fici :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní