... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
eniac napísal:Čaute
Dnes sa mi stala celkom záhadná vec. Prišiel som ku autu (ktoré stálo na parkovisku celý deň), odomknem vložím kľúč ale v zápätí ho vytiahnem ,pretože som chcel ešte niečo naložiť do kufra. Po chvíli vložím kľúč, naštartujem ale iDrive mi nenabehol.Počkal som zopár sekúnd a stále nič. Vypol som motor vytiahol kľúč a stále nešiel. Už som si myslel, že je zhorená poistka alebo niečo podobné. Po niekoľkých pokusoch s vytiahnutím kľúča už nabehol. Potom som kľúč opäť vytiahol/zasunul a všetko ide ako má.
Ako sa mohla nastať daná situácia? Stretol sa už s tým niekto, že mu nenabehol iDrive?
Čím to môže byť spôsobené, resp. koľko ma to bude stáť Eur ... ?
eniac napísal:hansm5 to fakt alebo si robíš srandu? Nikde mi pri štarte nepísalo, že je slabá batéria ani žiadnu ikonu nikdy v idrive nevyhodilo, a štartuje to okamžite.
eniac napísal:Tiež si myslím...
Ďakujem za rady, dám ju nabiť
eniac napísal:Ozaj, a ako sa to robí? Musím s tým ísť zas do servisu či sa to dá aj nejako cez iDrive?
A nabíjať ju asi budem priamo v aute (nechce sa mi ju vyberať je tam kopa káblov). Dá sa to tak isto ako v E46-ke cez tie veľké matice vpredu v motore, ktoré sú určené na pripojenie štartovacích káblov? Či E90 to má nejak inak urobené.
eniac napísal:A nabíjať ju asi budem priamo v aute (nechce sa mi ju vyberať je tam kopa káblov). Dá sa to tak isto ako v E46-ke cez tie veľké matice vpredu v motore, ktoré sú určené na pripojenie štartovacích káblov?