... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

richard.vaculciak
Autor témy
Auto: BMW 320d 2006-chip
Kraj: Banskobystrický

navigacia

Utorok, 6. Septembra 2011, 20:33

to sa neoplatí! v BMW tam si vypítajú také prachy zato že by si si hadam aj novu navigaciu kupil! mne to robil kamarat (navigáciu) a on ich sitahol dal na dvd a neak to tam uz hodil a ked som sel na aute nemusel som mat ani tam cd stiahlo to do internej pamete! a bmw navigácia no no no ak chete vediet ktoré krajiny stoja za návštevu kunite sa do BMW navigácie je tam každá mapa každého štátu ktoré potrebujem! isel som na dovolenku do grecka- macedonsko srbsko- dezééééé som sa tesil ze som mal Madarsko M3 dialnicu! takze update ani welmi neres ak to surne nepotrebujes! ak chodis dade daleko tak ti to je v podstate zbitocné! hodi sa tak po SR česku a madarsku ale inak nema vyznam

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: navigacia

Utorok, 6. Septembra 2011, 20:44

WTF???!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
si asi miesto "poslat odpoved" klikol na "nova tema" ze?
btw - krasny gramaticky utvar si splodil :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Utorok, 6. Septembra 2011, 21:09

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to ma pobavilo i ked nerozumiem o com pises

Didymus
Auto: E63 630i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 6. Septembra 2011, 21:43

Jaky naklad..pobavil :))
EX - BMW E90 320d
Obrázok

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 8. Septembra 2011, 08:34

Navrhujem, aby admin tútú tému zamkol alebo vymzal. Tam nie je žiadna myšlienka, ku ktorej by sa mohol človek vyjadriť....
Inak, zdá sa mi, že na tomto fóre sa už dlhšie pohybuje zopár dislektikov a disgrafikov (posudzované podľa "skvelého" obsahu ich príspevkov), ale tento, to už je iná klasa... :roll: #-o
Uznávam, že slovenčina nie je veľmi logický jazyk, ale pouzívanie interpunkcie (čiarky a bodky vo vetách) a hlavne vopred si premyslieť, čo chcem v prispevku ostatným oznámiť a až potom písať, by zjavne pomohlo viacerým prispievateľom... :mrgreen:
Keď niekto píše "myšlienky" tak, ako vypadnú z tekvice, tak to môže dopadnúť aj takto... ](*,) [-X

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných