... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Bujak
Autor témy
Auto: BMW M140 xdrive
Kraj: Prešovský

navigacia

Štvrtok, 18. Augusta 2016, 20:13

Zdravim mam taku otazku. ked zapnem navigaciu som v meste npr. som na ulici npr. vyhorladska. na mape ju vidim vyznacenu a ked dam do vyhladavania mesto: presov: ulica: tak mi ju nenajde najde mi iba zopar ulic.. mapy aktualizovane z roku 2014. auto bmw e90 2011.

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Re: navigacia

Piatok, 19. Augusta 2016, 07:27

Treba dat dvd3, kde je Slovensko. Ostatne dvd s inymi krajinami obsahuju pre sk len hlavne tahy a ulice

badbat329
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Piatok, 19. Augusta 2016, 07:39

jo pri tych novsich verziach, ak behas do AT alebo DE musis furt menit DVD.. s tym ze ak to vymenis za jazdy, aby nacitalo nove DVD musis vypnut NAVI na 5 min. ... velmo dobre vymyslene

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Piatok, 19. Augusta 2016, 12:35

airobrne - on ma cic uz kedze ma 2011, nie cic

problem je v tvojej verzii navigacie, - 2014 stala zahovno, prisli nato, ze vycerpali volne miesto a tym padom museli orezat kopec ulic, hlavne v takej diere ako je slovensko. preto od 2015 uz existuju mapy zapad/vychod, kde sa prave toto riesi. napr v zapadnych mapach dojdes do Uzhorodu, ale stanok s pukancami uz nevies podla navigacky najst. To iste, s Vychodnymi mapami dojdes aj do Berlina, avsak Kebab budes musiet najst sam bez pomoci navigacky.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Bujak
Autor témy
Auto: BMW M140 xdrive

Piatok, 19. Augusta 2016, 20:02

no okey diky. a keby som chcel mapu celej EU vsetky ulice atd. dalo by sa to zariadit v bmw servise a co by to stalo ?

xener
Auto: biele, sede, modre

Piatok, 19. Augusta 2016, 20:52

stalo by ta to majland. pozri forum, najdes riesenie na update map. klucove slovo je fsc. keby som vedel kde to je presne napisem ti, ale hladat mozes aj sam.
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

badbat329
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 25. Augusta 2016, 07:27

rataj 150€ v BMW, na nete alebo u koderov cca 50-80€, zalezi aj aky system mas aky update chces

BMWlive
Auto: BMW E90

Štvrtok, 25. Augusta 2016, 08:02

mapu celej EU nestiahnes, musis si vybrat zapad alebo vychod..ak si vyberies zapad, mas vsetky ulice zapadu, a vychod su len hlavne ulice..u vychodnej mapy je to naopak..najdi si na nete presnu definiciu krajin..obidve naraz do auta nedas..
mapy si stiahnes aj na nete, jedine co si nestiahnes je ten fsc kod..ten si musis zohnat (15-50€) alebo sa da vycitat z auta a pretransformovat, ale to nevie kazdy a nema na to programy..

airbone
Auto: F25 X3

Sobota, 27. Augusta 2016, 00:32

nevie niekto presne alebo nema presny rozpis toho pokrytia? mam na mysli ktore krajiny su full a ktore ciastocne pri oboch verziach

BMWlive
Auto: BMW E90

Sobota, 27. Augusta 2016, 17:18

BMW Road Map Europe West Premium
Andorra, Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Greece, Gibraltar, Hungary, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland and the Vatican City.
Only the main road network:
Albania, Belarus, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Estonia, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldavia, Montenegro, Romania, Russia, Serbia, Turkey and Ukraine.

BMW Road Map Europe East Premium
Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Germany, Hungary, Estonia, Finland, Greece, Italy, Liechtenstein, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, Romania, Russia, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland, Turkey and the Vatican City.
Only the main road network:
Albania, Andorra, Bosnia & Herzegovina, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Macedonia, Moldavia, Monaco, Montenegro, Portugal and Spain.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 7 neregistrovaných