... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Kallon napísal:v HR tankuj eurodiesel ale priprav sa na to, ze ked podradis a das podlahu tak zadymis jak traktor.
bmw118d napísal:môžete mi povedať, prečo každé ráno pri prvom štartovaní zadymím bielomodrým dymom,?? dosť mi to vadí, ako z embéčky, tankujem na OMW klasika diesel, ale ráno to zasmrdí, pri teplote pod -5...treba niečo prečistiť dať ??
Patricius napísal:Chlapi, ja len takú faktickú...
...to všetci turisti, a aj domáci do svojich áut(nemci, rakušania, češi, maďari, taliani, rusi a čo ja viem ešte kto) tankujú taký bordel v chorvátsku na pumpách a nikomu to nevadí?![]()
Mimochodom, teraz som sa o tom dozvedel prvý krát a som prekvapený že mi doteraz nikto nespomenul žeby mal v chorvátsku hocijakú anomáliu na aute.
Mám sa teda obávať cesty na dovolenku?
Kallon napísal:
bielomodrym? olej sa ti nestraca? ja ked rano nastartujem, tak to dymi tak do biela ale nie do modra.
bmw118d napísal:tak je viac menej biela ale s modrým sfarbením, najazdených mám len 117000 tis., olej mi myslím neuniká, ale ked pojazdím po meste, tak je to ok, druhý a dalšie štarty sú bez akéhokoľvek dymu v ten deň.