... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
lubor96 napísal:Po skúmaní webu nebudem skúšať šťastie a zaslepim. Nechám si originál pre každý prípad že by to auto dobre nešlo. Dik chlapi.Tak som si to pomylil, ospravedlnujem sa.. v kazdom pripade zaslepit
sipkam napísal:ano, 22mmPo skúmaní webu nebudem skúšať šťastie a zaslepim. Nechám si originál pre každý prípad že by to auto dobre nešlo. Dik chlapi.
Prosím ťa dával si priemer 22mm? Idem ich objednať tak len pre istotu. Vďaka.
lubor96 napísal:ano, 22mm
Lukas271 napísal:Podľa mna tie klapky potvrdzujú to že auto Neni stočenie keď vydim ako niektorý píšu že pri 150 000km a klapky už von a nwm čo všetko ešte
upir156 napísal:Najazdovy. Mi pride ze v 200-220 sa zacne drbat vsetko co sa moze, vstreky, turbo, dpf, egr, zhavenie s RJ. Samozrejme asi kus od kusu, zalezi, ako sa o to kto staral. Za posledny rok som do toho nasolil 4 tlmice vratane ulozeni, turbo a vstreky, termostaty, zhavice vratane RJ, nejake silenty na podvozku a pomocne ramena na zadnej naprave, hardy spojky. Som rad ze aspon DPF, dvojhmota a egr mi zatial dali pokoj (klop klop klop) a ucty za posledny rok radsej ani nepocitam, nechcem vediet celkovu sumuAký prelom?