... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
jurkyLE napísal:podla mna je to vela, a rataj s tym, ze s touto malo ziadanou a nezaujimavou motorizaciou to o 4 roky predas tak za polovicu, uz teraz je to 6 rocna 318i
PeqpeK napísal:nech pozeram ako pozeram, ak by to dal za tu cenu na inzerat, tak je v tom rocniku a km najlacnejsi...riadime sa trhom, ci tym za kolko by ste to kupili vy? :)
ved aj v nemecku zacinaju na tej cene...
badbat329 napísal:
ano v DE cena zacina na 11, velmi hrubo .. bez ohladu na vybavu, cize za 13,5 si uz moze celkom slusne vyberat aj bez toho ze je to niekto koho pozna. Urcite by som skusil sa s nim bavit na cene s tym, ze koli autu sa mu uz neozve a 11 sa mi zda dobry zaciatok debaty
madxface napísal:
Zabudol si zapocitat dovoz, cas a nervy co ja ocenujem tak na 2k€Tak moc to zahranicie nevidim tak konkurecne
Error85 napísal:Celé vyjednávanie na chuja nakoľko to bolo cez známeho, tzn. že nekomunikujem priamo s predávajúcim.. preto jednanie o cene je strašne na prd. Keď som odkázal že 12, odpoveď bola že ho nedá za menej ako 14 (tých 13,5 bolo niečo ako pri rýchlom jednaní).
Odpovedal typu - to si ho radšej nechám.
Nuže, škoda veľmi pekného autíčka, potichu si starne v garáži a nikto na ňom nejazdí.
Mimochodom štartované to nebolo vonku ale v garáži, tam chytil na brnk.