... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Creoon
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Kontrolka osvetlenia auta...

Sobota, 10. Novembra 2012, 21:46

Caute.. Auto mi zacalo vyhadzovat pocas jazdy aj nikedy ked stojim kontrolu osvetlenia.. resp ( ziarovku s vykricnikom). Ked ale auto kontrolujem vsetko svieti. Ukaze sa to ak 5x za 10 min. Viete mi poradit pripadne stretol sa stym niekto?

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Re: Kontrolka osvetlenia auta...

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 13:16

Špatny kontak na nekteré ze žarovek, jak ti auto poskakuje tak to muže házet chybu. Mě se to osobně stalo ja jsem měl vozík za autem tak mi to hazelo občas chybu psalo to že leve brzdove svetlo za vozikem chyba. Když jsem stal tak vše ok, chyba byla mezi redukci a elektrickou koncovkou. Zjisti si ktere svetlo to pise a pak bych to zkusil prekontorlovat, jinak pak nevim jedině nejaká chyba v řídící jednotce ale to by si musel na diagnostiku.

Creoon
Autor témy

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 15:56

Marek-WAR napísal:
Špatny kontak na nekteré ze žarovek, jak ti auto poskakuje tak to muže házet chybu. Mě se to osobně stalo ja jsem měl vozík za autem tak mi to hazelo občas chybu psalo to že leve brzdove svetlo za vozikem chyba. Když jsem stal tak vše ok, chyba byla mezi redukci a elektrickou koncovkou. Zjisti si ktere svetlo to pise a pak bych to zkusil prekontorlovat, jinak pak nevim jedině nejaká chyba v řídící jednotce ale to by si musel na diagnostiku.

ako zistim ktore svetlo to pise??

badbat329
Auto: F31
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 17:39

na diagnostike

alebo ak mas idrive to pise dole v lavo.

Marek-WAR
Auto: BMW E91
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 17:52

me to psalo na idrive

Creoon
Autor témy

Pondelok, 12. Novembra 2012, 05:20

Marek-WAR napísal:
me to psalo na idrive

a ten chudobnejsi co nema iDrive? jedine diag.. cooo

Creoon
Autor témy

Štvrtok, 15. Novembra 2012, 17:28

Tak dnes mi prestal svietit LAVY Angel Eyes.. To znamena ze to padla ziarovka?? ono mi to semtam predtym vyhadzovalo chybu teraz to padlo uplne.. Teda musim rozobrat vnutorny blatnik??? ked to xem menit???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných