mexican napísal:To akože cajti zastavujú za kickdown?

oni sú už dnes schopní človeka zastaviť za čokoľvek, takže možno aj za kick-down aj keď si neviem predstaviť aký priestupok by to bol (pokiaľ sa neprešvihne rýchlosť, nie je to predbiehanie cez plnú a pod....)
ja mám s kick-downom a pánmi príslušníkmi jeden zážitok spred pár rokov (ešte pred účinnosťou zák. 8/2009 Z.z.): išiel som na svojej ex E39 v BA po Devínskej ceste (bola tam 80) a dobehol som štrúdlu áut (min. 4-5 áut nalepených tesne za sebou) tmoliacu sa pod 50 (vtedy ešte platila 60-tka), pár sekúnd som išiel za nimi, potom sa mi urobil priestor na predchádzanie, kick-down a zobral som 4 autá naraz, až počas predbiehania som si všimol, že to prvé auto v šóre je policajný Golf, rýchlo som cez bočné okno skontroloval čo majú na palubnej doske (nemali nič) a zaradil som sa pred nich - keďže nemali radar a ja som zase až tak veľmi rýchlosť neprekračoval, nič mi nemohli, tak na mňa aspoň zlostne kukli, ja som sa na nich usmial a každý sme si šli svojou cestou...

, inak viem si predstaviť, ako radi by si ma vychutnali - mlado pôsobiaci chalan (vyzerám podstatne mladší ako reálne som) za volantom (na tie časy) relatívne luxusného auta, ktorý ich ofúkne a nič mu nemôžu...

, na druhú stranu, asi mali títo chlapci dobrú náladu, pretože ak by cheli, zastaviť ma mohli a buzerovať ma mohli takisto...