ja som si dorábal toto osvetlenie, a sice nedával som originál svetlo s krytom, nechcelo sa mi nič vrtať ani nič podobné, ale použil som LED pásiky cca 25cm na každú stranu, potreboval som letovačku a kabeláž som viedol do osvetlenia zadneho priestoru, nepamatám prečo, vpredu mi asi nešiel otvoriť ten horný panel osvetlenia tak som to dal až dozadu, kábliky som viedol popod tapacír a gumičku kolo predných dverí, tak že neni nič poznať! keď otovorím dvere tak sa to vždy rozsvieti spolu s osvetlením interieru a zhasne spolu s ním...je to jednoduché, samozrejme nie je to originál svetlo a ked sa človek skloní a pozrie odspodu tak zbadáš, že su tam LED pásiky a nie originál svetlo, ale kto by si dával hlavu tam kde je priestor pre nohy a pozeral hore:D a keď to svieti tak to pekne a rovnomerne osvetlí celý priestor nôh na vodičovej a na spolujazdcovej strane, povedal by som, že krajšie ako originál...som s tým veľmi spokojný

škoda že nemám foto ked budem doma tak odfotím a pricapím, cenovo to vyšlo tak do 15euro asi a cca 1,5hod. roboty