... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Ferinoza
Autor témy
Auto: E90
Kraj: Žilinský

Instalacia (retro-fitting) predných hmloviek E90 pred FL

Štvrtok, 28. Marca 2013, 12:39

Caute pani...

Takze moja otazka je polozena v nazve prispevku. Mate niekto nejaku skusenost, manual, info?

Co vsetko potrebujem pre montaz? nasiel som sadu http://bmwfans.info/parts/catalog/E90/S ... fog_lamps/

Treba to este dokodovat? nemozem sa nikde dopracovat k niecomu konkretnemu kde bude jasne napisane co to vsetko obnasa. Nasiel som aj tu jednu temu kde bola rada prepojit zadne hmlovky z prednymi, ale k tomu sa vyjadrovat nejdem.

Sada na retrofit by mala obsahovat:
Spinac svetiel - s tlacitkom prednej hmlovky
Dve hmlovky LH/RH
Kablovacku

Kontrolku v pristrojovke mam funkcnu
dik
_________________________________________________-
EX-
Hyundai accent 1.5i
Peugeot 307cc 2.0i (shit)
:) E46 320d
:) E39 540i (Oo-ooo)
:) E39 530d touring

stydly
Auto: E91 320D 120KW
Kraj: Zahraničie

Re: Instalacia (retro-fitting) predných hmloviek E90 pred FL

Štvrtok, 28. Marca 2013, 14:10

Cau. No zkusenost s tim jeste nemam.., ale az bude chvilka tak se do toho pustim, ta sada neni ani draha.., stoji 3.5tis KC. Programovat tam urcite budes muset.., ale nic sloziteho to nebude.
Jinak mam doma BMW manual na dodelani tohoto retrofitu.., tak ti ho mohu naskenovat a poslat, ale je v nemcine.
Nevim jestli je v sade i prepinac svetel, vypada to ze neni!:D http://bmwfans.info/parts/catalog/63130395393/
Kdysi jsem do toho manualu koukal.., a je mozne ze to bude chtit i jiny light modul.., ale nejsem si jist.
Jelikoz nemas mlhovky tak to asi nemas ani vyhrivane zrcatka.., ne? To se tototiz davalo u ctyrvalce do jednoho packetu. Ty jsem si uz dodelal !:D
BMW Diagnostika Pardubice
výpis chyb, živá data, kódování, aktualizace jednotek, aktualizace map .....
tel:722923332

Užívateľov profilový obrázok
Ferinoza
Autor témy
Auto: E90
Kraj: Žilinský

Re: Instalacia (retro-fitting) predných hmloviek E90 pred FL

Štvrtok, 28. Marca 2013, 20:16

Presne tak nemam vyhrievnie.. co to vsetko obnasalo? menil si aj ten lichtmodul?

No mrkol by som ten manual, tak ak by sa ti chcelo mal by si u mna pivo ;D.. Ale zaujmave je ze podla mojho vin mi v ETK najde ten retrofit ale lichtmodul tam nieje tak teraz neviem.. Ked nieco predavaju pre tvoje auto malo by byt v baliku vsetko co potrebujes hm..
_________________________________________________-
EX-
Hyundai accent 1.5i
Peugeot 307cc 2.0i (shit)
:) E46 320d
:) E39 540i (Oo-ooo)
:) E39 530d touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných