... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
route6 napísal:som si kupil Osram cool blue, ze vraj 4000Kno neviem neviem, su sice belsie ako povodne, no biele urcite nie su.
JozefSvob napísal:
Preto asi niesu biele :)
route6 napísal:Ja mam tiez halogeny, tak som si kupil od Crumara Mtec super white http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=680
Maju 4350K a zatial som s nimi nemal ziaden problem, ani za dazda. Svietia paradne bielucko.
K tomu si este kup aj nejake belsie parkovacky, aby to neposobilo blboJa som si kupil Osram cool blue, ze vraj 4000K
no neviem neviem, su sice belsie ako povodne, no biele urcite nie su. Ale je to lepsie ako original ziarovky.
voMacK napísal:
je vam jasne, ze su to obycajne halogeny, akurat v modrom skle na dosiahnutie toho bieleho efektu?
Joey napísal:...Dakujem za poradu!!
Joey napísal:Cavte!!! Pisem sem lebo nechcem zakladat novu temu. Mam v aute original xenony D1S. Otacaju sa aj do zakrut.Problem mam v tom ze neviem ako sa maju otacat lebo ked stojim a vytocim s volantom do prava tak sa mi zatocia do pravej strany obidve svetla, ale ked zatocim do lavej strany tak ani sa nepohnu. To tak ma byt?? Lebo zas za jazdy sa mi zda ze sa zatacaju aj do lava. Ja uz fakt neviem. Dakujem za poradu!!