... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
crumar napísal:Ahoj Crumar, velmi ma zaujalo ako ti svietia tie tvoje svetla. Hlavne teda ten mod s 480LUX. mam e93 pre-LCI 2007 a chcem tam nahradit zlte denne svietenie bielym (angel eyes). No na (od USA az po cinu) trhu je tolko tych LED ziaroviek v rozmezi od 14 do 120 eur ze netusim ktore kupit. Je to ako kupovat macku vo vreci. Preto by ma zaujimalo ci by si mi nevedel nejako pomoct s mojimi svetlami, lebo prave taku svietivost ako mas by som si predstavoval... ak to teda je udrzatelne riesenie a neroztopi vnutro svetla casom (alebo v horucich podmienkach +40C).So xenonom to bude svietit samozrejme silnejsie, no kedze ZKW ma primarny a sekundarny reflektor z plastu, 35W xenon by som tam rozhodne nedaval. Dopadne to rovnako, ako E46 so ZKW svetlami, ktore mali xenonove projektory z rovnakeho plastu. E90 LCI Angel Eyes sa inak, ako xenonom alebo financne narocnejsou LED upravou nedaju rozumne nasvietit!!!!
Pre predstavu, takto svieti moj regulovatelny 25W xenonovy prototyp v E90 LCI, s viditelne vyssou svietivostou ako 35W halogenka, no s nizsou produkciou tepla pri rovnakom prikone.
crumar napísal:Ja som bol asi nadrogovany vtedy, ale pozeram ze uz tu si mi ukazoval VAS dvojkanalovy system. Rad by som sa s tebou pozhovaral.Vies co vlastne chces? Podla mna asi nie.Chces si kupit "ziarovky", ktore niekolkonasobne znizia intenzitu denneho svietenia oproti povodnym halogenovym ziarovkam, cize dobrovolne spravis svetla nepouzitelnymi na ucely denneho svietenia a este si za to aj zaplatis.
. To je take slovenske.
Okrem toho budes mat skulave BMW, pretoze tieto LED ziarovky vonkajsi kruzok nikdy nenasvietia. Vsetky H8 LED ziarovky su urcene len na nocne svietenie a o serioznom dennom svieteni mozes len snivat.
Pre tvoju predstavu: vlavo nas dvojkanalovy system a vpravo skvela cinska ziarovka, ktoru si chces kupit. V priemere su tieto cinske kahanceky oproti halogenovej ziarovke 7x slabsie.
runder napísal:hahahaha ty naivka, myslis ze crumar ma cas? :) uz som s nim volal a je zasekany do neviem kedy tak zhanam alternativu bez rozmontovania svetiel... ak nezozeniem, dam to jemu, ked si najde tento alebo buduci rok casuž si mohol mať svetla dávno zabalené, poslané crumarovi a už by si len čakal kým by ti ich urobil a nešpekuloval by si tu zbytočne
runder napísal:Ja hladam riesenie, tz. ako sa nieco da a nie ako sa nieco neda. Tiez by som bol radsej keby si ma zobral Crumar do parady ale co sa da robit. V skutocnosti som sa na tieto LUXy dostal cez Crumara. Mal tam nejake obrazky atd. Ono tiez zvazim, ze ak realita nebude odpovedat inzerovanym obrazkom na tej webke, tak ze ten produkt proste poslem naspat, nech vratia peniaze. Zle uvazujem? 14 dni na vratenie, nejakych 15 eur postovne spatJe skôr naivné ak si myslíš že nájdeš alternatívu v týchto žiarovkach. Ak chceš vyhodiť zbytočne peniaze tak si kupuj žiarovky ale požadovaný efekt tým nedosiahneš bohužiaľ.
BMW-_-boy napísal:Ahoj, tak to je tvoja X5 na ktorej teraz robi heej? :) Momentalne tie svetla neriesim, resp. rozmyslam co s tym, tak mozno ta crumar dovtedy aj dokonci...Milion krát rozoberaná temaporadim ti tak ...