Montoval uz niekto taketo LEDky do angel eyes? ked som pozeral video tak nejak neviem kde bude miesto na umiestnenie tej krabicky Este som to nerozoberal mozno to bude v pohode ale ak s tym ma nahodou niekto skusenosti. Mam xenony a predfacelift.
No s tymi odpormi to bude trosku tazke,preco si kupil akurat tento typ? Ja mam bez odporov a vsetko funguje ako ma.Do tej plastovej krytky to urcite nedas.
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
Nakoniec v pohode, trebalo akurat odrezat asi 1cm kusok z krabicky na rezistor a potom to tam v pohode voslo, na e90post typek pisal ze to tak ma uz par rokov a v pohode.
Nazdar, nevedel by si dat presne link/typ ktore si kupoval?
Som vlastnikom e93 kde mam klasicke zlte ziarovky v angels eyes a chcel by som ich mat biele, co najblizsie k tym original BMW. Lenze na ebayi je toho na mraky typov od 40 dolarov az po 200 dolarov. A ja neviem ktore vybrat... Diky
kupoval som podobne tymto http://www.ebay.com/itm/2x-64W-8LED-600 ... Sw-kdXyTWr stali 28€ ale urcite by som uz teraz kupil tie co maju zabudovany rezistor a netreba to tam pchat a urezavat z rezistorovej krabicky ako som musel ja, ale funguju super uz 4ty mesiac bez problemov bez blikania, alebo chybovych hlasok a podobne so zltymi sa to neda porovnavat. do E93ky ale myslim ze idu ine ako do E91 tak na to si daj pozor.