... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

whisky
Autor témy
Auto: bmw330XD
Kraj: Trenčiansky

E91 - oprava navigacie profesional

Štvrtok, 9. Júna 2011, 20:37

nazdar chalani nevie my niekto poradit kto by vedel opravit ccc riadiacu jednotku s idraivom profesional rok 2006 alebo kde by som zohnal funkcnu? v bmw 600eur to ma moc nebavy
je to vlastne cela mechanika cd a dvd na E91 s navi profesional
dik za kazdu radu

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E91 - oprava navigacie profesional

Piatok, 10. Júna 2011, 22:27

whisky napísal:
nazdar chalani nevie my niekto poradit kto by vedel opravit ccc riadiacu jednotku s idraivom profesional rok 2006 alebo kde by som zohnal funkcnu? v bmw 600eur to ma moc nebavy
je to vlastne cela mechanika cd a dvd na E91 s navi profesional
dik za kazdu radu

v bmw chcu len 600eur za novu? tak to urcite vezmi, lepsiu ponuku nenajdes, pouzite stoja okolo 500eur..... pokial viem tak nova cca 2000e
Opravit? nato zabudni a ak by aj niekto na slovensko hento opravoval, tak si priprav tiez par stovak, mozno tak minimalne 3-4. Ale skor nie nez ano, neviem o takom tu na sk co by to daval dokopy.
Kazdopadne ze tuto jednotku zozenies pouzitu za stovku, s tym sa rozluc.....

Užívateľov profilový obrázok
fuserpietro
Auto: BMW 320 GT
Kraj: Zahraničie

Sobota, 11. Júna 2011, 07:16

taak, a uz je to tu. co sa ukazalo na americkych forach, sa potvrdilo aj u nas. I drive spolu s navi profi je proste na pi*u! mne sa pokazila uz minuly mesiac a naskoci sporadicky, potom sa restartuje, vetrak nonstop zapnuty a pod..

pokial ti za 600 eur ponukali len CCC modul bez LCD displeja, tak to trosku chlapci prestrelili. Mozem zohnat za 450 E priamo z bmw..
pokial trochu pohladas, poliaci to ze vraj vedia opravovat..

whisky
Autor témy
Auto: bmw330XD
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 11. Júna 2011, 08:17

No presne tak to zacalo mne najprv zamrzala navi potom restarty az sa uz nenastartoval a teras nejde nic len blkne obrazovka a dvd sa zatoci a to je vsetko bol som na diagnostike v bmw a napisalo vymena ccckomunikacneho pocitaca cena dielu 672eur -nejaka zlava
stretol som kamosa co chodi do polska na diely tak som mu to dal nech sa tam poinformuje
na polskom nete 650eur komplet jednotka idraiv a obrazovka ale zvlast to nechce dat
hovori sa ze je tam zli soft az po feislifte je to ok tie prve vraj odchadzaju casto
som zvedavi co majstri z polska povedia

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 6 neregistrovaných