... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
kacniro napísal:fuserpietro-ty maš vykuchany dpf filter??? kto ti to robil? ako si s tym spokojny?
whisky napísal:No veru tiež som rozhodnuty ak to nepomôže tak ho dám preč ale neviem kto to zmaze v riadiacke neviete poradiť niekoho spolahlyveho?
rideo83 napísal:Ja mám DPF tiež odstránený, úplne. Ináč chlapi, pri neutrále, za studena mi dymí a smrad ako z Avie. fuserpietro, aj tebe to tak smrdí?
Ale spotrebaišla dole a pekne ťahá od spodu.
whisky napísal:Tak v BMW mi nepomohli zevraj ho treba vymeniť ale nie som blbec aby som za to vyvalyltake prachy takze ide von má niekto nejaké foto kde to presne je musím to odstrániť sám a na riadiacku som našiel chlapa čo my to vymaze dajte nejaké foto diky
whisky napísal:Tak dik za instruktas cez týždeň sa na to dám potom dám vedieť ako som to zvládol a dá sa na aute ísť keď ho vykucham a nebude ešte upravená rj ?
rideo83 napísal:Absolutne nic mi nesvieti. Len mne sa to videlo normalne, ze smrdi, ved teraz vlastne od motora idu spaliny rovno vonku, bez katalizatora. Ci ti tam dali nejaky oxidacny katalizator, alebo ti nechali nejaku cast DPF neporusenu, myslit , ktora plni funkciu katalizatora?