... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

madden7
Autor témy
Kraj: Prešovský

E91 čudný zvuk z motora

Nedeľa, 29. Apríla 2012, 20:50

Zdravím, mám otázočku: dnes mi počas bežnej jazdy jednoducho vyplo plyn a motor začal vydávať čudný takmer pískajúci zvuk. Auto ide, ale stratilo výkon a zhruba pri 2500 otáčkach mi stále vypína plyn. Akoby turbo vôbec nefungovalo. Vedel by mi niekto stým poradiť? Je to turbom? Odišlo? Ďakujem za pomoc

Užívateľov profilový obrázok
Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring
Kraj: Trenčiansky

Re: E91 čudný zvuk z motora

Pondelok, 30. Apríla 2012, 18:02

Ak máš DPF tak možno aj to!Treba písať aj aké máš auto lebo to nemáme odkiaľ vedieť

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Streda, 2. Mája 2012, 06:08

Ma e91 na plyn :-D

hodilo ti to pravdepodobne do nudzovky s nejakej priciny.

bmwbanan
Auto: BMW 6GT 630d xDrive
Kraj: Žilinský

Pondelok, 18. Júna 2012, 18:54

caute, nejdem zakladat novu temu, snad to kuknete aj pod tymto nazvom..... zrovna dnes sme menili tesnenia pod odvetranim veka ventilov lebo sa mi tlacil stale olej aj po vymene tesnenia pod hlavou a ak to bude znova tak uz jedine vicko :D .... ale vymenili sme a este asi 4 hodiny som normalne jazdil a odstavil na hodinu auto, potom som ho znova zobral a chcem obehnut a nic, auto si ide pomaly do otacok (odhadol by som to tak na 30% vykonu), nudzovy to asi nieje, lebo otacky idu az do 3-4 tisic- tam sa trochu chyta, turbo by to nemalo byt lebo auto nedymi a DPF nemam a hadicu od turba napina...... CO TO MOZE BYT ? idem zajtra na diagnostiku, ale kazda rada je dobra

diky moc

bmwbanan
Auto: BMW 6GT 630d xDrive
Kraj: Žilinský

Utorok, 19. Júna 2012, 10:38

??? dnes islo auto normalne, ale cakam kedy to znova spravi... a diagnostika u znameho auto ani nezasla lebo je starsia a skor na vw a do servisu kde maju bavoracku som nesiel, kedze auto islo.... a este jedna vec, ked je teraz tak teplo a auto stoji na volnobehu tak aj vam sa teplota pohybuje od 94-97 stupnov ??? pocas jazdy je to 88-91

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 23 neregistrovaných