... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

MiroPT
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

E91 320xd poloha volantu

Piatok, 9. Septembra 2016, 12:46

Caute,
napisem celu historiu problemu...minuly rok som buchol pravym zadnym kolesom do obrubnika,ohol disk a roztal bocnicu na 18" pneu...Vsetko sa zdalo byt ok,dal som spravit geo,no po 100km som mal uz volant vytoceny dolava a auto aj tahalo dolava. Znova geo,vysledok ten isty. Vsetko sme znova skontrolovali a nic nenasli. Po cca.3 mesiacoch sa nam nezdal jeden silentblok na hornom ramene, prelisoval som oba. Ale len na pravej strane. Potom zacalo hucat lozisko, aj to som vymenil. Potom mi zacal zadrhavat homokineticky klb (trialo autom), ten som min. vikend vycistil a rozhybal. Nie je 100%-tny,ale trasenie prestalo. Znova sme vsetko prekontrolovali,kazde rameno na oboch stranach a aj predok.Isiel som na znova geometriu a po 150km mam zase volant pri priamej jazde mierne dolava. Auto netaha,ide rovno, aj pri brzdeni.
Co by to mohlo este sposobovat,nemate nejaky napad? Netreba nieco niekde este nastavit na servotronicu(aj ked neviem si predstavit co)? Ak by ste mali najaky napad,bol by som vam velmi vdacny.
A dik,ze ste do docitali az sem :-)

jaro_z
Auto: bmw 320i e90
Kraj: Trenčiansky

Re: E91 320xd poloha volantu

Nedeľa, 11. Septembra 2016, 16:48

Ahoj Miro. Ja ked som na auto nahodil kolesa so zimnymi gumami, ktore uz neboli najmladsie robilo mi to iste. Auto netahalo ale volant nakrivo. Vymenil som gumy, le bo tie stare aj hucali tusim ze aj grometria znova a bolo po probleme.

MiroPT
Autor témy
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 13. Septembra 2016, 08:25

Cau Jarko, gumy som kupoval min.rok, su tak na polovicu uz zjazdene. Skusim ich teda vymenit nakriz a rovno aj prevazim a uvidim,ci to nieco pomoze,lebo fakt mi to uz nejde do hlavy.

Užívateľov profilový obrázok
Ventik
Kraj: Bratislavský

Utorok, 13. Septembra 2016, 09:24

cez vikend som bol so sesternicinym muzom a ten spominal ze tiez sa obaval toho kde je problem a ze ked to v servise riesili ze bol problem v gumach. Tak ze ich dal vymenit za cisto nove a ze to bolo uplne nieco ine ako predtym..takze tie gumy to byt mozu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných