... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Gti.s napísal:a byli jste na diagnostice??me to dela jen rano prvni start a mechanik mi rekl ze mam spatne 3zhavice z 6,tak startuji na 3 a zbytek se pak chyta a to jsou teda otresy.
Wacki1985 napísal:Mne to robí len keď auto dlhsie stojí /tak celu noc/podotýkam že len v zime, ranné štarty...ked sa uz auto zohreje nad uz spomínaných 74 stupňou tak wsetko w poriadku, auto ide ako hodinky, nič nezakopava, ani netrhá...diagnostika OK...
Wacki1985 napísal:Ako som uz pisal wšetko podstatné wymenené ako aj oba termostaty a cez skryté menu mam teplotu v poriadku...
Kortys napísal:No tak to bude v pohodě, hlavně máš 6válec a ten si nevymýšlí takové hovadiny, ale vyměň je tomu motoru to rozhodně nedělá dobře.
Gti.s napísal:
jo musim nebo pak toho bude vic na opravu
unknown napísal:mne robi asi to iste co popisujete... pri teplom motore po nejakej 1 min na volnobehu to auto ako keby zakopava...za studena je to ok...tiez mam pocit, ze mi to zacalo robit po vymene termostatov min. rok pred zimou, lebo predtym sa teplota nedostala nad 75. najprv som podozieral vstreky (co si aj stale myslim ze nejaky mi to robi), ale ked mi povedali na teste, ze vsetky maju dobre hodnoty v norme, tak nejak stracam sil to riesilauto inak taha dobre v celom spektre otacok.
Tomeo napísal:Ja som mal presne to iste, kolisanie otacok pri studenom starte, par sekund akoby nesli vsetky valce. Ako ti TT-Simik pisal, tak mi vymenili zhavice a zabralo. Startuje hladko aj pri -2.