maros.x5 napísal:Ja keď som bol na prehliadku so svojím po 60 000, tak mi povedali že olej v automate sa mení pri 150 000, tak neviem, ...
Je to mozne,ja mam moje auto tri mesiace a tak som si prestudoval toto forum a na zaklade rad uzivatelov som sa rozhodol ten olej vymenit. Ale ked som bol na prehliadku v Tempuse v BA tak mi vraveli ze je tam dozivotna napln atd., cestou domov, kedze som z Komarna som sa zastavil v Dunajskej Strede-je tam novy BMW servis /Dunaauto/ a tam mi technici vraveli,ze oni doporucuju menit prevodovkovy olej pri 100 000 km, su tam mladi chalani v tom servise ale po mojich skusenostich mozem povedat ze aj sikovny a znaly problematiky. Len tak na margo, tvrdili mi ze vsetci ich mechanici boli na stazi v BMW Zilina/jeden z naj.servisov BMW/. Ked mi vypustili olej a dali dole vanu,tak ma zobral primaci technik do dielne a ukazal mi to cele ako to vyzera,vela som na tom nevidel ale ak som ho spravne pochopil,tak ten olej nemusi byt ani spaleny ale nema uz taku viskozitu a nedosuhuje pozadovane tlaky atd.
Este si u nich necham namontovat aj tempomat / v Tempuse v Blave mi povedali ze podla mojho vinka sa tam neda namontovat/,sice to bude okolo 800 € ale je to zo zarukou a aj ofiko vypisom vybavy / treba to naprogramovat a k tomu musia mi prehrat soft a vyziadat si z Muchenu nejake kody,ktore im vedia len oni poskytnut.