... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
vado napísal:Ja by som to riesil tak ako som pisal predtym, rozobral by som dvete a pretesnil by som to. Navod s fotkami som nahodil par stran dozadu. Inak super, ze takto nezatekaju ani feliciekvalita
Podla mna to zateka tak, ze voda sa dostane popri okne a potom sa dostane pod calunenie dveri a vytecie priamo do auta, takze gumene tesnenie na dverach s tym nema suvis, preteka to cez tesnenie vnutri dveri.
dibarbora napísal:Lenze on pise, ze mu to kvapka zvrchu dveri na sedacku, to s vnutrom dveri suvisiet nebude.
miroslavcernica napísal:Zdravim vas, mam taky problem s 525d rocnik 2004, po silnych dazdoch sa na spolujazdcovej strane a na pravej strane vzadu objavil kopec vody.....myslel som, ze je to z panoramy, ale teraz som prisiel na to, ze to preteka (teda aspon myslim) z predu ako voda zteka z celneho skla a na pravej strane pod kapotou pod pelovym filtrom a tymi plastami je taka umela bila ,,krabica'' v ktorej su kable a neviem co vsetko a z tej krabici idu kable do kabiny auta....a medzi tou krabicou a kabinou je taka pena a tadial mi to vsetko natieklo.....ale neviem preco sa tam voda dostala.....neviete poradit prosim? Je zle odvodneny odtok z celneho skla? alebo? a mam vodu aj v tej bielej krabici kde su tie kable......
Ohlásiť tento príspevok
Marek-WAR napísal:Ano tece me to z vrchu dveri na sedacku ne moc ale kapky tam su musim asi pretesnit horni stranu tesneni dveri
Creoon napísal:Tak som sa popytal v bmw na to preco zatekaju auta. Dostal som odpoved ze ak odlepite izolacnu foliu na dverách a date ju nazad casom sa odlepi a preteka voda cez dvere do auta. Teda tuneri co si robili repraky uz možno tusia preco im zateka do auta. Treba tu foliu objednať v bmw. Aby dobre lepila a izolovala trim.
angelina napísal:zdravim, nevie niekto nahodou poradit, nenastartovalo mi auto. tak cez kable sa nastartovalo potom v pohode, ale problem je ze sme kukli do kufra na baterku a baterka si pekne plavala vo vode, normalne tam v tej priehradke bolo minimalne 2l vody... takze treba vsetko vysusit, a zistit kade tecie... neporadi niekto kade tam moze tiect voda... diiiikk