... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Tomáš napísal:OK, tak skúsim ten DPF dať preveriť v servise.
Inak neviem. Keby to bolo po meste, chápem že automat je viac, ale po diaľnici keď ideš konštantnou rýchlosťou tak by nemal byť rozdiel, či?
A k tomu tempomatu, nie je lepšie jazdiť s tempomatom? Ja mám celú cestu nastavených 130km/h.
A ešte som si všimol, že po meste keď moc nepridávam a nie je zápcha tak je spotreba super - cca 5l. Tak preto mi to príde divné, že na dialnici je vyššia.
Včera som skúšal ísť 120km/h tam aj naspať a aj tak som mal 6,1l reálnu.
panther napísal:Ja mam 320d 120kw a realne stale 6,8 nech jazdim ako chcem. Mne sa to nezda vela, tolko zrala moja stara favoritka(benzin samozrejme)
bramborak napísal:jasne, ale clovek si kupuje dvojliter pre spotrebu , pre vykon a radost z jazdy urcite nie,takze to naserie ked to zerie na urovni 3,0da... 3,0d je iná liga
upir156 napísal:
Podľa teba má E91 3,0d 6 l spotrebu? Podľa mňa 320d 120kw nejde až tak najhoršie, samozrejme nehovorím, že to je stíhačka, ale keď potrebujem obiehať nemám problém. A s tou radosťou z jazdy mi uniká pointa.
upir156 napísal:To vieš, ak má niekto 330d, tak 320d neťahá. A porovnávanie E46 a E91 v spotrebe je tiež