No DPF daj jednoznačne vonku, pred dvoma rokmi som mal E90 120kW, tam išiel vonku hneď a spotreba o 0,5l/100km dole. Moj krásavec

((
http://www.bitpower.cz/index.php?module ... -BMW-320d-A teraz mám E91 130kW a vodí sa mi lenivejšie ako predchádzajúca E90tka, ale to kvôli tomu, že tam som dal chip a zas tu na E90tke mám softwarovo znížený výkon na 120kW (aj v techničáku to mám- nemci to robia kvôli poistke, tam je vraj oveľa drahšia ako tu) a aspoň teraz tiež ušetrím na poistke a tom po..banom poplatku. Takže vo štvrtok MM racing, DPF vonku, zo 120kW mi urobia normál 130kW a na to ešte chip tak zdravo o 20%, takže potom počítam, že zo 177 PS pôjdem na nejakých 212 PS :). Mne tiež pekne ťahá na tej 3ke, 4ke, ale nieje tam ten turboefekt taký citeľný ako pri iných značkách, hlavne VW koncern, proste to bmw ťahá odspodku po červené, je to oveľa šetrnejšie pre auto ako celok a aj pre gumy.
Dnes som urobil priemerku 4,5 l/100km na trase dlhej 80 km, väčšinou mimo mesta z miernymi kopčekmi a následnými zjazdami, som zvedavý po tej úprave

.