Ty miesias jedno s druhym, tretie s prvym a zo siestym apd. a co ze si skladal pocitace? Ja viem velmi dobre ake boli pocitace v rokoch 2001-2002 a viem aj ake boli davno predtym. co to ma spolocne s integrovanymi radiami v autach a amd procesormi??? Do aut sa nedavaju procesory zo stolnych pocitacov., ktore potrebovali minitower alebo tower skrinku, velky chladic a patnast kablov aby pospajali vsetko co k tomu trebalo. Auto nie je stolny pocitac, ani pojazdna herna, ani nepotrebuje spustat editacny graficky program, alebo program na spracovanie videa, a ani na ziadny takyto ucel nema sluzit. Je to ingegrovany sytem ktory prepaja aj jednotlive ostatne systemy a zdruzuje viacere funkcie. A to spominane CCC,alebo CIC je jednotka ktora integruje viacero modulov a funkcii, nie je to kurva stolny pocitac. Tak neviem naco radio s navigaciou v aute porovnavat s nejako amigou kde si sa bavkal nejaky turrican, alebo kocur v cizmach2. To ze ty si skladal pocitace je pekne, ale nieco uplne ine su systemy vo vozidlach, nieco ine systemy v prackach, v sucickach a v mikrovlnych rurach. Ani k perfektnej kalulacke sa neda pripojit ziadny vstup, takze je tato kalkulacka napicu? lebo neprehrava miky mausa video?
A kde boli ti tvoji cinania v roku 2002, preco nepostavili nejake genialne radio s mnozstvom vstupov a nepredavali ho pre bmw? Este ani nevedeli ze nejake auto existuje....
Takze ty komentujes a porovnavas uroven vyvoja automobilovej techniky s niecim absolutne uplne inym, s totalne inou sferou a inym priemyslom - s pocitacovymi hrami. Ja tvrdim ze bmw bolo v tychto rockoch top co sa tyka tychto veci, pozri sa na ostatne znacky, co vtedy ponukali. Vacsinou radia na kazety s displejom s kalkulacky? Navigacia? ha-ha. Mozes sa poondiat s tym tvojim trapnym sygicom. Vies kolko stali prve samostatne navigacie ? A kedy zacali? Ja som kupoval navigaciu MIO v roku 2006, co bola jedna s najlacnejsich znaciek a stala 24.000SK. A rok predtym stali dvakrat tolko. A kde boli vtedy cinania? Co vyvinuli oni s tymi cinskymi radiami? Ved to je len lacne mini-pc na ktorom bezi navigacny system, ktory ukradli a nevyvinuli, tak isto ako aj cely operacny system. A k tomu pribalili velmi lacnu elektroniku a nemozne radio.... Ked budes vediet o com je vyvoj niecoho samostaneho a nie len okopirovanie cudzieho,
Podla mna teda bmw bolo v tychto systemoch velmi popredu na svoju dobu. Preco to neporovnas s inymi autami v tej dobe, ale porovnavas to so stolnymi PC ????

Porovnaj to s inymi hoci aj premiovymi znackami, co mali vtedy oni?
Takze kupit si 15 rocne auto za 6000eur a picovat ze je tam predpotopny system, lebo neprehrava DVD a DivX (lebo vtedy este ani na stolnych pocitacoh neexistovali), alebo ze hra DOOM2 mala vtedy krajsiu grafiku, je trochu od veci.... A porovnavat to s tymi cinskymi univerzalnymi hybridmi je to iste.
Ked potrebujes tolko vela pripojek a funkciu, kup si 15" tablet za kilo v obchode a najeb si ho na predne okno. A budes mat aj facebook, pokec, youtube, husenicu, tetris a co ja viem co este vsetko...

Vsetky automibilky nas okradaju, lebo to vsetko nedali do aut uz v roku ked ty si to videl :)