... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: E90 Vymena rádia za dotyk. GPS/Radio

Pondelok, 19. Septembra 2016, 12:10

Presne tak, problem je ale ze to tu je skoda pisat, hlupak to aj tak nepochopi, a furt bude mlet svoje...

majo38
Auto: e92 330XD
Kraj: Trenčiansky

Streda, 5. Apríla 2017, 19:36

no ja som v tej dobe skladal pocitace...zivil som sa tym a presiel som si osembitom,aj sestnastbitom...viem ake procesory sa pouzivali v 2001-2002..keby tam bol najlacnejsi od (poviem priklad)AMD v zaklade 800MHz nepotreboval by ani graficky akcelerator aby mal grafiku z ktorej by som este dnes nemal pocit na grcanie...mam voci tebe airbone respekt..ale toto sme v BMW fore a sama znacka si zaklada nadstandardom vo vsetkych oblastiach...mali sa posnazit viac a tento nazor mi nikdy nikto nezmeni...je to vec navrhnut a urobit operacny software aby to slapalo..stara prezita commodore amiga s nadsencom co zadara naprogramuje software aby sa s tym pochvalil by vytrela zrak tomuto ccc vyvyjanemu v 2001-2002...a stala par susnov ako aj procesory motorola prezite taktovane na zavratnych 8 MHz....podla mna BMW nie je obycajne auto...su auta a potom este BMW a nejebe mi z toho auta...ale divim sa ze setrili na niecom za co pytali nekrestanske prachy, vyvynuli nieco co uz softwarowe a hardwarove spolocnosti zabudli ze take nieco kedysi vytvorili..mam na mysli rychlost a grafiku...sorry....preto vravim...cinske radio, ktore ma iba obrazovku a zapaja sa iba ako nadstavba ccc, je tisic krat hodnejsie ako toto stare ccc, to ani zbytocne nebudem vypisovat konektivitu od vymyslu sveta, howk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 6. Apríla 2017, 18:07

Ty miesias jedno s druhym, tretie s prvym a zo siestym apd. a co ze si skladal pocitace? Ja viem velmi dobre ake boli pocitace v rokoch 2001-2002 a viem aj ake boli davno predtym. co to ma spolocne s integrovanymi radiami v autach a amd procesormi??? Do aut sa nedavaju procesory zo stolnych pocitacov., ktore potrebovali minitower alebo tower skrinku, velky chladic a patnast kablov aby pospajali vsetko co k tomu trebalo. Auto nie je stolny pocitac, ani pojazdna herna, ani nepotrebuje spustat editacny graficky program, alebo program na spracovanie videa, a ani na ziadny takyto ucel nema sluzit. Je to ingegrovany sytem ktory prepaja aj jednotlive ostatne systemy a zdruzuje viacere funkcie. A to spominane CCC,alebo CIC je jednotka ktora integruje viacero modulov a funkcii, nie je to kurva stolny pocitac. Tak neviem naco radio s navigaciou v aute porovnavat s nejako amigou kde si sa bavkal nejaky turrican, alebo kocur v cizmach2. To ze ty si skladal pocitace je pekne, ale nieco uplne ine su systemy vo vozidlach, nieco ine systemy v prackach, v sucickach a v mikrovlnych rurach. Ani k perfektnej kalulacke sa neda pripojit ziadny vstup, takze je tato kalkulacka napicu? lebo neprehrava miky mausa video?
A kde boli ti tvoji cinania v roku 2002, preco nepostavili nejake genialne radio s mnozstvom vstupov a nepredavali ho pre bmw? Este ani nevedeli ze nejake auto existuje....
Takze ty komentujes a porovnavas uroven vyvoja automobilovej techniky s niecim absolutne uplne inym, s totalne inou sferou a inym priemyslom - s pocitacovymi hrami. Ja tvrdim ze bmw bolo v tychto rockoch top co sa tyka tychto veci, pozri sa na ostatne znacky, co vtedy ponukali. Vacsinou radia na kazety s displejom s kalkulacky? Navigacia? ha-ha. Mozes sa poondiat s tym tvojim trapnym sygicom. Vies kolko stali prve samostatne navigacie ? A kedy zacali? Ja som kupoval navigaciu MIO v roku 2006, co bola jedna s najlacnejsich znaciek a stala 24.000SK. A rok predtym stali dvakrat tolko. A kde boli vtedy cinania? Co vyvinuli oni s tymi cinskymi radiami? Ved to je len lacne mini-pc na ktorom bezi navigacny system, ktory ukradli a nevyvinuli, tak isto ako aj cely operacny system. A k tomu pribalili velmi lacnu elektroniku a nemozne radio.... Ked budes vediet o com je vyvoj niecoho samostaneho a nie len okopirovanie cudzieho,
Podla mna teda bmw bolo v tychto systemoch velmi popredu na svoju dobu. Preco to neporovnas s inymi autami v tej dobe, ale porovnavas to so stolnymi PC ???? :lol:
Porovnaj to s inymi hoci aj premiovymi znackami, co mali vtedy oni?
Takze kupit si 15 rocne auto za 6000eur a picovat ze je tam predpotopny system, lebo neprehrava DVD a DivX (lebo vtedy este ani na stolnych pocitacoh neexistovali), alebo ze hra DOOM2 mala vtedy krajsiu grafiku, je trochu od veci.... A porovnavat to s tymi cinskymi univerzalnymi hybridmi je to iste.
Ked potrebujes tolko vela pripojek a funkciu, kup si 15" tablet za kilo v obchode a najeb si ho na predne okno. A budes mat aj facebook, pokec, youtube, husenicu, tetris a co ja viem co este vsetko... :lol: Vsetky automibilky nas okradaju, lebo to vsetko nedali do aut uz v roku ked ty si to videl :)

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 6. Apríla 2017, 18:22

este napisem jednu vec - ja osobne nemam vobec v laske dotykove radia... Nech si kazdy hovori co chce, ale mne sa najlepsie radio aj cely system ovlada otocnym ovladacom, aky ma bmw ( a aky aj prvykrat vymyslelo bmw u vozidla e65) a aj miesto kde je, mi vyhovuje Ovladanie radia dotykom, ktore je umiestnene v strede pristrojovej dosky dolu, mi lezie na nervy a urcite aj odvracia moju pozornost od soferovania, a neviem si predstavit ovladanie radia dotykom, kde displej je umiestneny v strede palubovky "v tuneli" ako je tomu u bmw....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných