... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

brako
Autor témy
Auto: BMW E90 320d
Kraj: Žilinský

E90 update iDrivu

Piatok, 10. Mája 2013, 14:16

Zdravím,

týždeň dozadu som kúpil E90 LCI, r.v. 2009 s iDrivom Professional (CIC). Chystám sa na update máp (je tam verzia 2008) a tak ma napadlo, či by nebolo vhodné aktualizovať aj firmware iDrivu. Aktualizácia stojí u dílera BMW 6500Kč ale neboli mi schopní povedať aké zmeny/vylepšenia mi nový iDrive prinesie. Nevedel by mi to povedať niekto z vás? Ako zistím aktuálnu verziu iDrivu?
Rád by som mal možnosť prehrávať DVD počas jazdy (Video in motion). Poradíte kto by mi to mohol enablovať a čo to obnáša a stojí?

Díky. brako.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: E90 update iDrivu

Pondelok, 13. Mája 2013, 19:18

brako napísal:
Zdravím,

týždeň dozadu som kúpil E90 LCI, r.v. 2009 s iDrivom Professional (CIC). Chystám sa na update máp (je tam verzia 2008) a tak ma napadlo, či by nebolo vhodné aktualizovať aj firmware iDrivu. Aktualizácia stojí u dílera BMW 6500Kč ale neboli mi schopní povedať aké zmeny/vylepšenia mi nový iDrive prinesie. Nevedel by mi to povedať niekto z vás? Ako zistím aktuálnu verziu iDrivu?
Rád by som mal možnosť prehrávať DVD počas jazdy (Video in motion). Poradíte kto by mi to mohol enablovať a čo to obnáša a stojí?

Díky. brako.

ahoj, na update map Ti odporucim chalana s nickom jaroslav12, rovnako zvladne aj zapnut funkciu VideoInMotion, ale to si s kablikom a po troske studia zvladnes urobit aj sam...

brako
Autor témy
Auto: BMW E90 320d
Kraj: Žilinský

Re: E90 update iDrivu

Utorok, 14. Mája 2013, 14:43

PeqpeK napísal:
ahoj, na update map Ti odporucim chalana s nickom jaroslav12, rovnako zvladne aj zapnut funkciu VideoInMotion, ale to si s kablikom a po troske studia zvladnes urobit aj sam...

Diky za info. Na Video In Motion som nasiel aj jednoduchu CDckovu metódu ale za 118euro:/ http://dvdinmotion.com/ jaroslav12 určte skontaktujem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných