... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
meszi2 napísal:Zdravym vsetkych.
Chcel by som vymenit reproduktory v aute, mam business autoradio, v zadnom plate 1 par 10 cm reprakov, v prednych dverach take iste 10 cm, vyskace nemam a pod sedadlami tiez neake reproduktory.
Chcel by som do predu 3 pasmovy komponentny set, len neviem aku velkost tych subwoofrov mam pod tymi sedackami a ci by sa to dalo neako zrealizovat. Neviem ako to tam je zapojene. Predpokladam ze tie subwoofre su napajane cez neaku vyhybku alebo mozno externy zosilovac a ostatne reproduktory cez autoradio.
Ak by som tam dal ten 3 pasmovy set tak, ako by som zapojil tie repraky cez troj pasmovu vyhybku. Alebo kupit len zvlast repraky a zapojit ich namiesto povodnych a hotovo. Najviac by ste mi pomohli, ak by niekto vedel ten rozmer tych subwoofrov ktore mam pod sedackamy.
Nechcem to zatial rozoberat az bed budem mat presnu predstavu ako na to a pokupene veci.
Na internete som nasiel informacie aj o zabudovanych 16 cm a o 20 cm reprachoch pod sedackami. Predpokladam ze tie 20cm su ak mas priplatkovu hudbu a radio Profesional alebo Harman/Kardon. RV mojho auta je 12/2007.
valer750 napísal:takze jedno rozumne riesenie ako to nejak vyriesit je napriklad toto:
http://www.soundquality.sk/index.php?pa ... &Itemid=58
problem u subakov pod sedadlom je, ze su extremne plytke(ais 55mm), davaju sa tam v zaklade 16cm repro, v lepsom variante su 20cm...ak nemas vyskace v dverach, tak mas 16cm basaky, tie sa daju vymenit za hore uvedene, alebo mozes z ameriky objednat SWS8 repro...cenovo je to podobne....
problem cislo dva je, ze dverove repro je tiez velmi plytke a maximalna montazna hlbka vo dverach je 57mm!!! ak nechces prerabat tapacire...
ja osobne mam kupene dve sady 13cm komponenty JBL GTI a nedam ich, lebo by som musel prerabat calunenie, takze som objednal tu presnu sadu co som ti dal link a uvidime...
...a povodne radio som vyhodil, kedze je zvukovo nahovno a mam ta Pioneer DEH p88RSII...nevyzera to sice bohvieako, ale aj so seriovymi reproduktormi to da sa povedat HRÁ:)))