Takze ako som si uz davnejsie vsimol, ked sa pokusam zapnut webasto cez DO alebo I-Drive tak len v nom pretoci turbinku a nic. Diagnostika pise chybu 00A6D1 JBE: Auxiliary water pump (rozpojeny obvod) po patrani (kedze vo WDS su dva moznosti) som zistil ze do Webasta idu 4 kable (2 a 2):
Dva su napajanie ktore ovlada JBE, dalsi je pre napajanie cerpadla paliva pre Webasto a posledny je komunikacny s IHKA. Takto som dosiel k tomu ze tam ziadne vodne cerpadlo nieje (ako som si myslel a aj sa tu spominalo) inac je to ThermoTop V. Pridavna vodna pumpa (cislo 5) je na lavom nosniku spolu s ventilom. Odpojil som konektor, premeral a nic, ziadny obvod. Cerpadlo ovlada JBE.

Chcem sa spytat, od niekoho co uz to rozoberal, ci mozem demontovat vynutie cerpadla tak aby som nenarusil vodnu cast? Ked nato tak pozeram, tak by to mali drzat tie 4 skrutky po stranach tej kovovej casti cerpadla (ta vyssia cast).
Tiez by mi pomohlo, keby niekto, kto ma diesel s Webastom, zmeral na svojom pomocnom cerpadle odpor vynutia (diel 5 na obrazku, su dva pri sebe - mensi je ventil, vacsi cerpadlo, vytiahnut konektor a zmerat multimetrom, pri vypnutom zapalovani nenabehne ziadna porucha), lebo podla cisla dielu su moznosti dost obmedzene (iba dieslove E90/1/2/3) a kupovat nove za cca. 300e sa mi tiez nechce.
Rad by som sa pokusil prevynut vynutie, alebo ked to nepojde a bude to zlozite tak zohnat s ineho auta a prehodit iba vynutie. Ale nato musim poznat aspon odpor vynutia, ci to bude pouzitelne.