... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
airbone napísal:jednotky maskII nie su praveze poruchove, to asi myslel navi professional s velkym displejom, kde casto odchadza modul CCC (ten s dvoma mechanikami DVD+CD)
Mask II staci zohnat a prehodit namiesto MASK co tam mas a potom jednotku nakodovat.
Inac jeden trik k tvojej navigacii a pocuvaniu hudby:
das tam mapove dvd a zadas ciel, das navigovat. Jednotka si stiahne potrebne data do pamate, takze mozes navigacne DVD vybrat, vlozit cd s mp3 a pocuvat hudbu, zatial co navigacia funguje bezvadne aj bez dvd![]()
TIe popisne cisla by mali byt aj pre CZ, asi mas stare neaktualne mapy, alebo neuplne.
reVo napísal:Pochybujem, zeby v LCI bola navigacia CCC
Vanillka napísal:Ten roziel medzi CCC a CIC je dost viditelny takze pochybujem ze by som sa pomylil
Vanillka napísal:Pockaj teraz fakt nechapem.... O com by som mal akoze diskutovat? Ja som prave reagoval na podporu tvojho tvrdenia ze ano moze tam byt taka navigacia...Zrejme si si ma pomylil s tym co predomnou reagoval
airbone napísal:Ja vam napisem ako to je aby ste tu zbytocne netarali dve cez tri:
Predface navigacia business MASK - ziadne mapy, len sipky, symboly a hlasove povely
Poface navigacia business MASKII - zobrazuje aj 2d mapu
Rozdiel medzi nimi je zjavny - prva nema tlacidla 1-8 vpredu (tzv favorite buttons) a ta druha ich ma.
Existuje vsak aj nasledna situacia: moze byt predface auto ktore ma zdanlivo tu staru navi bez tlacidiel 1-8 vpredu a mapu zobrazuje. Co to????
Niesu zatym ziadne cary-mary ani ziadny zazracny update softwaru ale fakt ze na tom aute uz niekto tu navigaciu daval menit v servise. Kedze vymenny resp novy diel je uz vzdy MASKII, vyrobca tento osadi starym panelom bez favorite tlacidiel aby pasoval aj do predface. Tzn panel je predface, ale jednotka ja MASK II ako ma fl, takze zobrazuje aj mapy. Neexistuje ziadny sw update ktory by prinutil tu staru sipkovu zobrazovat aj mapy.